Home Lifestyle VIDEO: naar welk type man gaat Tristan (25) op zoek in ‘Boer...

VIDEO: naar welk type man gaat Tristan (25) op zoek in ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’?

'Hij moet niet afkomen met een handtas van Louis Vuitton.'

boer zkt vrouw tristan
VTM

Dit jaar gaat er voor ‘t eerst in dertien seizoenen ‘Boer zkt Vrouw’ een boer op zoek naar een man in het programma. Maar naar wat voor man is Tristan op zoek?

Het heeft een (iets te lange) tijd geduurd, maar 2020 lijkt wel het jaar te worden waarin VTM niet alleen hetero’s, maar ook homo‘s aan een lief helpt. Nadat eerder dit jaar Nick en Christophe elkaar als eerste homokoppel het jawoord gaven in ‘Blind Getrouwd’, volgt nu ook diezelfde primeur in ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’.

Voor het eerst in 16 (!) jaar gaat er een boer op zoek naar een man in het programma. In dit dertiende seizoen, dat zich door de coronacrisis weer in eigen land zal afspelen, zal de 25-jarige Tristan op zoek gaan naar een man. Naar wat voor man de koeienboer op zoek is, vertelt hij in de video hieronder. Ken of ben jij de man die Tristan zoekt? Via deze link kan je hem een brief schrijven.

Vanavond zendt VTM de tweede en laatste oproepaflevering van ‘Boer zkt Vrouw – Home Sweet Home’ uit. Daarin stellen niet alleen Tristan, maar ook de 31-jarige Dries en de 28-jarige Bart zichzelf voor.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.