Home Lifestyle ‘Blind Gekocht’ is binnenkort terug: nieuwe presentator Kobe Ilsen gaat al de...

‘Blind Gekocht’ is binnenkort terug: nieuwe presentator Kobe Ilsen gaat al de mist in

Gelukkig gaat het maar over een promofilmpje, niet over het echte werk.

Kobe Ilsen Blind Gekocht
© Play4

Kobe Ilsen neemt de ‘Blind Getrouwd’-fakkel over van Dina Tersago, die naar een ander renovatieprogramma op VTM verkaste. In een promofilmpje voor het nieuwe seizoen ontdekt Kobe dat Dina’s job nog niet zo simpel is.

Met het leuke filmpje kondigt Play4 aan dat het derde seizoen van ‘Blind Gekocht’ er binnenkort aankomt. Een exacte datum geeft de zender nog niet. Wie weet gaat ‘Blind Gekocht’ wel de rechtstreekse concurrentie aan met ‘Huis Gemaakt’, het programma van Dina Tersago. Dat loopt nog tot mei elke woensdag op VTM. De vorige twee seizoenen van ‘Blind Gekocht’ werden ook op woensdag uitgezonden.

We waren er het hart van in toen Dina aankondigde dat ze zou stoppen met ‘Blind Gekocht’, maar we moeten toegeven: vervanger Kobe Ilsen doet het in het promofilmpje zeker niet slecht. Laat dat nieuw seizoen maar komen!

Béa, Bart en Kobe

In ‘Blind Gekocht’ geven koppels (of een alleenstaande) al hun spaargeld af aan makelaar Béa Vandendael en interieurarchitect Bart Appeltans om hun droomwoning te kopen en in te richten. Het olijke duo experten is er dit seizoen opnieuw bij. Hoera!

Lees ook: