Home Lifestyle Dina Tersago ruilt ‘Blind Gekocht’ in voor ‘Huis Gemaakt’

Dina Tersago ruilt ‘Blind Gekocht’ in voor ‘Huis Gemaakt’

Het nieuwe VTM-programma is een wedstrijd met als hoofdprijs...een huis.

© DPG Media

Dina Tersago werkt sinds enkele maanden exclusief voor VTM, waardoor ze haar geliefde ‘Blind Gekocht’ uit handen heeft moeten geven aan Kobe Ilsen. Maar de presentatrice kan haar passie voor verbouwen nu ook bij VTM botvieren. In ‘Huis Gemaakt’ begeleidt ze duo’s die hun huis renoveren.


Als je als jong koppel een huis wil kopen, heb je anno 2020 maar best een heel mooi budget óf zin om zelf de handen uit de mouwen te steken. Dina Tersago neemt enkele duo’s onder haar vleugels die bereid zijn dat laatste te doen. In ‘Huis Gemaakt’ strijden enkele renoverende koppels tegen elkaar voor de ultieme hoofdprijs: hun droomhuis. De kandidaten die hun huis het best en vooral het meest duurzaam verbouwen, krijgen dat huis als prijs.

Geboeid door verbouwen

In ‘Blind Gekocht’ op VIER werd al duidelijk dat Dina geboeid is door verbouwen. In dat programma geven kandidaten hun spaarcentjes aan experten die voor hen een huis kopen dat ze nooit zagen. De woningen worden telkens flink gerenoveerd en mooi ingericht, en daar werkte Dina actief aan mee. ‘Bouwen en verbouwen heeft me altijd al geboeid, ook ons eigen huis heb ik eigenhandig mee helpen verbouwen’, vertelt ze. ‘Ik weet dus als geen ander wat de koppels te wachten staat.‘ In ‘Huis Gemaakt’ steekt ze ongetwijfeld opnieuw de handen uit de mouwen.

De opnames voor het programma zijn momenteel volop aan de gang. ‘Huis Gemaakt’ wordt in het voorjaar uitgezonden.

Lees ook: