Home Lifestyle Gilles De Coster verklapt nieuwe bestemming van ‘De Mol’ in ‘De Slimste...

Gilles De Coster verklapt nieuwe bestemming van ‘De Mol’ in ‘De Slimste Mens’

Had jij de hints opgemerkt tijdens het programma?

bestemming de mol
© VIER

Gilles De Coster heeft weer eens van zich laten horen. Een tijdje geleden kondigde hij al aan dat er ondanks de coronacrisis daadwerkelijk een nieuw seizoen van ‘De Mol’ komt in 2021 en gisteren gaf hij tijdens een aflevering van ‘De Slimste Mens’ ook de nieuwe bestemming prijs.

Gisteren mocht niemand minder dan Gilles De Coster een vraag stellen in ‘De Slimste Mens’. Toen zei hij dat hij de nieuwe bestemming van ‘De Mol’ helaas nog niet mocht verklappen, maar oplettende kijkers konden tijdens de aflevering alvast heel wat hints naar het land in kwestie terugvinden.

Verborgen tips

Ben jij alleen niet zo’n speurder of heb je de aanwijzingen totaal gemist? No worries, want Gilles maakte na het programma bekend waar de opnames voor het nieuwe seizoen van ‘De Mol’ precies plaatsvonden. Zo trok hij met de mol en met zijn mollenvangers naar Duitsland. In het filmpje gaf de presentator de bestemming dus zelf prijs, maar tijdens de aflevering van ‘De Slimste Mens’ kon je heel wat tips terugvinden.

‘Je kon de nieuwe bestemming uit de puzzelronde afleiden. Als je van de negen juiste antwoorden telkens de eerste letter nam, kreeg je het woord Duitsland’, aldus Gilles. Daarnaast maakte jurylid Jeroom een bepaald handgebaar dat erg geliefd is door bondskanselier Angela Merkel. Verder kleurde de studio plots, zwart-geel-rood en tijdens de fotoronde zag je geen benen van een halfnaakte vrouw, maar wel twee Frankfurterworstjes. Last but not least kon je ook toen Friedrich Nietzsche in beeld kwam, uitmaken dat Duitsland de nieuwe bestemming van ‘De Mol’ was. Een bestemming die volgens de presentator al langer op het lijstje stond en omwille van de coronacrisis ook de beste keuze was.

Lees ook: