Home Lifestyle KIJKTIP: Taylor Swift brengt intiem concert van ‘Folklore’ naar Disney+

KIJKTIP: Taylor Swift brengt intiem concert van ‘Folklore’ naar Disney+

Gelukkig hoeven we niet lang te wachten op het resultaat!

taylor swift disney+
© Getty

Dat Taylor Swift dol is op verrassingen en ook zelf regelmatig met nieuwigheden uitpakt, is voor fans van de zangeres geen geheim meer. Vandaag is het alvast weer zover, want Taylor maakte zonet bekend dat je vanaf morgen, 25 november, naar een intiem concert van ‘Folklore’ kan kijken op Disney+.

Fans van Taylor Swift weten wat te doen morgenavond. De zangeres heeft namelijk een soort van intiem concert opgenomen van haar laatste album ‘Folklore’. In de film, die je exclusief kan bekijken op Disney+, kan je zien hoe Taylor een aantal van haar nieuwste nummers voor de eerste keer brengt en daarnaast krijgt ze het gezelschap van een reeks bekende namen. Zo duiken Aaron Dessner, Jack Antonoff en Justin Vernon (Bon Iver) op in ‘Folklore: the long pond studio sessions’.

Taylor Swift x Disney+

Wat zo bijzonder is, is dat deze vier elkaar gedurende de opnames nooit in het echt gezien hebben omwille van de coronacrisis. Het is pas tijdens de creatie van deze film, die trouwens geregisseerd werd door Taylor Swift herself, dat ze voor het eerst samen in een ruimte waren.

Verder zingt Taylor niet alleen in de film, maar daarnaast vertelt ze ook verschillende verhalen en geheimen over de nummers die op het album staan. Wie benieuwd is, hoeft gelukkig niet lang te wachten. Het resultaat van de samenwerking tussen Taylor Swift en Disney staat vanaf middernacht op Disney+. Wie echt te nieuwsgierig is, kan altijd al naar onderstaande trailer kijken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: