Home Lifestyle Viktor Verhulst en Monica Geuze presenteren vernieuwde versie van ‘Temptation Island’

Viktor Verhulst en Monica Geuze presenteren vernieuwde versie van ‘Temptation Island’

Na vijf seizoenen worden Annelien en Rick vervangen.

Viktor Verhulst Temptation
© Play5

Play5 gaat opnieuw samenwerken met het Nederlandse RTL voor een nieuw seizoen van ‘Temptation Island’ dat dit najaar wordt uitgezonden. Zowel het format als de presentatoren worden vernieuwd.

Momenteel kijk je op Play5 al naar het eerste, Nederlandse seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’. Het tweede seizoen wordt een samenwerking met de zender Play5. In ‘Love or Leave’ zijn de vrijgezellen er niet op uit om relaties kapot te maken, wel om zelf de liefde te vinden. Ze zijn klaar voor een relatie en zijn dan ook niet bang om ‘een diepere connectie’ aan te gaan met iemand van de koppels. De kandidaten die hun relatie testen, hebben een lamp in de vorm van een hartje op hun kamer. Als dat gaat branden, weten ze dat hun partner aan de andere kant de connectie aangaat met iemand. Met alle drama van dien. Voor de rest blijft het concept hetzelfde: veel drank, dates en natuurlijk kampvuurmomenten.

 Vaarwel, Annelien en Rick

Bij een nieuw format hoort een nieuw duo presentatoren. We gaan de gezichtsuitdrukkingen van Annelien en zelfs de bezwete shirts van Rick missen, maar het zij zo. Voor ons land mag Viktor Verhulst opdraven. Verhulst werkt duidelijk graag in warmere oorden tussen mooie mensen, want hij heeft ook al twee seizoenen ‘Love Island’ op zijn conto staan. We kunnen hem geen ongelijk geven. Viktor wordt vergezeld door de bloedmooie Monica Geuze, die ook het eerste seizoen van ‘Temptation Island: Love or Leave’ presenteert. Daarin staat haar goede vriend Kaj Erpels naast haar. Geuze werd vergaarde grote bekendheid in Nederland en België met haar vlogs op YouTube. Nu is ze dus ook presentatrice.

Viktor zal zijn nieuwe vriendin komende zomer enkele weken moeten missen, want dan trekt hij samen met Monica, vier koppels en een heleboel vrijgezellen naar een mooie locatie in Europa voor de opnames. In het najaar wordt het nieuwe seizoen uitgezonden. Je kan je nu inschrijven als koppel of als single die op zoek is naar de liefde. Dat doe je op goplay.be.

Lees ook: