Home celebs Viktor Verhulst (26) deelt eerste foto samen met zijn nieuwe vriendin

Viktor Verhulst (26) deelt eerste foto samen met zijn nieuwe vriendin

Het is bij deze Instagram official!

viktor verhulst
© VIER

Viktor Verhulst (26) en Sarah Puttemans (21) maakten hun relatie Instagram official. Ze deelden allebei dezelfde verliefde foto met daarbij een alleszeggend hartje als onderschrift.

Begin februari raakte bekend dat Viktor Verhulst sinds afgelopen zomer van ‘t straat is. De gelukkige is de Leuvense Sarah die zelf ook niet echt een onbekende is. Met 78.000 volgers op Instagram is ze namelijk een echte influencer. De twee zouden elkaar al een tijdje kennen, maar de vonk sprong pas midden vorig jaar over. Het nieuws werd toen nog niet bevestigd door het koppel zelf, maar daar brachten ze eindelijk verandering in! Zowel Viktor als Sarah deelden namelijk dezelfde schattige foto op hun sociale media en maakten hun relatie op die manier Instagram official.

Hartjes en vuistjes

Het verliefde stelletje kreeg heel wat gelukwensen van bekend Vlaanderen. ‘Maar jongens toch. Dat worden kinderen met de perfecte lach, een kaaklijn tot in Tokio en ogen om in te verdrinken’, schreef James Cooke en ‘Zie ne keer. Alle geluk maat’, aldus Niels Destadsbader. Jani Kazaltzis postte hartjes als comment, Kürt Rogiers gaf Viktor een applaus aan de hand van emoji’s, Louis Talpe ging dan weer voor een vuistje en beste vriend Kobe Ilsen typte: ‘Yessssss!!! Sara en ik wensen Sarah en jou alle geluk van de hele wereld!’ Die laatste zijn vriendin zag trouwens een nieuwe kans voor Studio 100: ‘Hier broedt iets! Zouden we de hulp van de patron Gert Verhulst niet even inroepen? K3 – S3… #brainstorm.’

Viktors nieuwe vriendin reageerde ‘Love you’ onder de foto en deelde hetzelfde kiekje op haar Instagrampagina. Natuurlijk is ook zuslief Marie in de wolken met de nieuwste aanwinst voor de familie. ‘Zo mooi jullie’, reageerde ze onder de foto. Haar vriend Jef zagen we al opduiken in de realityreeks rond de populaire familie ‘De Verhulstjes’. Benieuwd als er een tweede seizoen komt van de serie – fingers crossed! – of we Sarah ook zullen zien verschijnen aan de ontbijttafel.

Lees ook: