Home Lifestyle Het beste van Béa: 9 momenten waarop de makelaar van ‘Blind Gekocht’...

Het beste van Béa: 9 momenten waarop de makelaar van ‘Blind Gekocht’ de ster van de show was

VIER, wat denken jullie van een eigen programma voor Béa? Wij zouden kijken, bij voorkeur samen met onze pintendrinkende vrienden.

Béa Blind Gekocht
© VIER

Dina, Bart, de ergernis over te veeleisende kandidaten die de kijker verenigt en de herkenbare tweets achteraf: er is veel goeds aan ‘Blind Gekocht’, maar het allerbeste is Béa Vandendael.

Meer nog dan in het vorige seizoen van ‘Blind Gekocht’ wist de roodharige makelaar de voorbije weken te entertainen met haar recht voor de raap persoonlijkheid en haar heerlijke gezichtsuitdrukkingen. Deze bloemlezing van haar beste momenten mag dan ook gelezen worden als een pleidooi aan VIER om de dame dringend een eigen show te geven. Wij zouden kijken, bij voorkeur samen met onze pintendrinkende vrienden.

1. Béa’s grootste kwaliteit is haar eerlijkheid. Wanneer ze een probleem heeft, zal je ‘t weten.

Zoals wanneer ze een probleem heeft met Wouters gebruik van het woord ‘toegeving’ voor het feit dat de omgeving waarin de makelaar mag zoeken naar een woning uitgebreid wordt met twee nóg duurdere buurten in het Antwerpse. Je kan het haar niet kwalijk nemen.

2. Pas op: Béa wil niemand beledigen. Zelfs wanneer ze zegt wat elke kijker denkt, pakt ze het diplomatisch aan.

Of ze mag zeggen dat Flo een beetje minachtend reageert op het mooie huis dat ze voor haar kochten? Gij moogt dat, Béa.

3. Al heeft Béa’s geduld grenzen. Als het gezaag van de kandidaten haar te veel wordt, durft ze weleens een steekje onder water geven. Dat doet ze als een echte taalkunstenaar.

Vergeet ‘preteaching’ of ‘coronabuddy’, wij willen ‘pintendrinkende vrienden’ als Woord van 2020!

4. Béa is zo goed met woorden, dat de spelingen soms vanzelf komen, zonder dat ze ‘t beseft.

Flo zit in een negatieve flow, heb je ‘m? *elleboogstootje*

5. Béa’s tweede grootste kwaliteit, is haar expressiviteit. Zegt ze niet met woorden wat ze denkt, dan zal je ‘t wel aflezen van haar gezicht.

Zoals élke keer wanneer ze een huis bezoekt dat niet blijkt te voldoen, en ze dat direct laat merken aan de persoon die haar rondleidt. Lichtjes gênant, maar telkens weer geweldig.

6. In een uitzonderlijk geval gebruikt ze die expressiviteit voor een erg accurate imitatie.

Zoals wanneer Jeroen eruitziet alsof hij een beroerte krijgt tijdens de eerste toer door z’n nieuw huis.

7. Niet alleen de kandidaten in ‘Blind Gekocht’ gedragen zich af en toe als dramaqueens. Ook Béa heeft een geweldig gevoel voor dramatiek.

Zoals wanneer ze bijna van haar stoel valt als ze hoort dat ze een huis moet kopen voor 150.000 euro, of wanneer ze een half miljoen in handen krijgt van Michael en Sandra en hun opdracht met veel gezucht de moeilijkste noemt. Hé Béa, voor jou is het helemaal oké om af en toe een dramaqueen te zijn.

8. Wat is nog beter dan Béa alleen? Best buddies Bart en Béa sámen, vooral wanneer ze besluiten aan twinning te doen en in dezelfde jas te komen werken.

Friendship goals!

9. Mocht je na dit overzicht denken dat Béa een harde tante is, dan heb je ‘t mis. Meer dan eens in dit seizoen laat ze haar tranen de vrije loop.

We zouden haar spontaan tegen onze gilet trekken, maar dat mag helaas niet. Dan maar een virtuele knuffel à la Dina!

Beelden: © VIER

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.