Home Lifestyle Fan van ‘Blind Gekocht’? VIJF zendt buitenlandse versies uit

Fan van ‘Blind Gekocht’? VIJF zendt buitenlandse versies uit

Benieuwd of de Nederlandse Béa even savage is als de onze!

Nog twee reveals én een terugkijkmoment staan ons te wachten, maar daarna zet Dina Tersago een streep onder het tweede seizoen van ‘Blind Gekocht’. Maar niet getreurd, want VIJF heeft voor de fans van huizenjachten en -make-overs een Australisch en een Nederlands seizoen van het programma klaarstaan.

Morgen zie je op VIJF de zesde en laatst aflevering van het eerste seizoen ‘Blind Gekocht Australië’, ofwel ‘Buying Blind’. De volledige reeks is nog een tijdje online te bekijken op VIJF.be. Vanaf dinsdag gooit VIJF er ook nog de Nederlandse versie van het programma tegenaan. Daar kreeg het de titel ‘Kopen zonder kijken’, maar het format blijft exact hetzelfde. Acht Nederlandse koppels stemmen toe om experten een huis te laten kopen dat ze niet zagen. Ze krijgen de woning pas te zien na aankoop, maar voor renovatie. De Nederlandse Bart heet Bob, de makelaar luistert naar de naam Alex. Benieuwd of hij even savage is als Béa!

Het eerste Nederlandse seizoen, dat in maart van start ging bij onze noorderburen, was alleszins een groot succes. Spoiler alert: er is één koppel in het seizoen dat het huis na het programma onmiddellijk terug verkoopt. Spannend! Met de toevoeging van ‘Blind Gekocht NL’ wordt de dinsdagavond op VIJF trouwens een topavond. Na ‘Chateau Meiland’ krijgen we dinsdag de eerste aflevering van ‘Wat wil Maxime?’ met Maxime Meiland, vervolgens een herhaling van ‘Zo Man Zo Vrouw’ en dan ‘Blind Gekocht NL’. Enig, toch?

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.