Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Airbnb

Je slaapt er in een geheime, roze kamer die een en al 'Bridgerton' uitstraalt.

COOL: je kan binnenkort voor een miniprijsje overnachten in de Moulin Rouge

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Paris is always a good idea, en al helemaal als je de kans krijgt om er ín een van de populairste (én meest extravagante) bezienswaardigheden van de stad te slapen. Oui oui, met een beetje (veel) geluk overnacht je volgende maand in de Moulin Rouge.

Geen stad zo romantisch als Parijs, als je een gezellige en liefst budgetvriendelijke slaapplaats in een fijne buurt kan vinden, tenminste. Daar helpt Airbnb je nu een handje bij, want er werd onlangs een wel heel exclusief verblijf aan het platform toegevoegd: de Moulin Rouge! Het wereldberoemde cabaret in het 18de arrondissement biedt in samenwerking met Airbnb drie exclusieve overnachtingen aan voor een miniprijsje: één euro. Eén euro!

Belle époque

Je slaapt er in een geheime kamer die een en al ‘Bridgerton’ uitstraalt. ‘Voor de allereerste keer ooit kunnen gasten in de nooit eerder geziene binnenruimte van de iconische rode windmolen verblijven. De geheime kamer is omgetoverd tot een belle-époqueboudoir om gasten naar de gloriejaren van Moulin Rouge te voeren’, staat er op Airbnb te lezen. Extra leuk: in de kamer vind je een aparte kleedkamer die gevuld is met glamoureuze accessoires waaronder vintage kostuums, parfums en juwelen, en je hebt er ook je eigen dakterras. Daarnaast krijg je er ook nog een privérondleiding in de molen én een driegangenmenu voorgeschoteld.

kleedkamer moulin rouge
© Airbnb

Wie kans wil maken op zo’n romantische nacht in het prachtige decor (lees: roze, roze en nog meer roze!) kan op 17 mei vanaf 19u proberen om een nachtje (op 13, 20 en 27 juni) voor twee personen te reserveren. Opgelet: om kans te kunnen maken, moet je heel snel zijn, een geverifieerd Airbnb-profiel hebben en ten minste drie positieve recensies hebben. Meer vind je op Airbnb.

Terras Moulin Rouge
© Airbnb

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '