Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Unsplash

Benieuwd hoe onze hoofdstad scoort?

Dit zijn de meest sexy steden ter wereld

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Wil je eens een ander criterium dan pakweg de mooiste stranden of de meeste cultuur hanteren om je volgende reisje te boeken, dan heeft The Bottle Club een interessante invalshoek. Het maakte een top 20 van de meest sexy steden ter wereld.

Wil je écht een hete zomer beleven? Dan is het misschien een goed idee om een ticketje te boeken naar een van de meest verleidelijke steden ter wereld. De drankensite The Bottle Club ging op onderzoek uit en maakte een interessante top 20.

Stripclubs, seksevents en afrodisiaca

Hoe gingen ze te werk? Ze hanteerden acht vaste criteria zoals het aantal stripclubs, het aantal seksevents die georganiseerd worden, het aantal restaurants dat afrodisiaca zoals oesters verkoopt en het aantal abonnees op OnlyFans. Ze onderzochten in hoeverre elke stad aan die factoren voldeed en gaven ze zo een score op 80.

Op de eerste plaats prijkt Londen, baby! De stad scoort een geweldige 72,2 op 80. Las Vegas staat op de tweede plaats met 67,6 op 80. De stad wordt ook wel Sin City genoemd en staat bekend om de wildste vrijgezellenfeestjes, dus eigenlijk is dit geen grote verrassing. De bronzen medaille is eveneens voor een Amerikaanse stad, namelijk New York met 66,5 op 80.

Teleurstelling

Wat wél een verrassing is, is dat dé stad der liefde: Parijs, slechts de vijfde plaats bekleedt. Om de top vijf te vervolledigen: de Spaanse stad Madrid staat op een mooie vierde plaats. Minder goed nieuws is er voor onze eigen hoofdstad Brussel. Die moet tevreden zijn met een schamele 17e plek en een teleurstellende score van amper 34,4. Kopenhagen doet het nog slechter en staat met 27 op 80 op de allerlaatste plaats. Een dikke buis, dus!

Als het over de meest kinky steden gaat, zien we een gelijkaardige top 5. Op één staat opnieuw Londen, gevolgd door Las Vegas, Berlijn, New York en Madrid. Wij zeggen alvast geen nee tegen deze bestemmingen!

Nog meer reisinspiratie:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '