Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Vanmorgen werd een speciale Disney-Thalys voorgesteld, die vanaf maart twee keer per dag naar het pretpark zal rijden.

Binnenkort reis je voor 29 euro in anderhalf uur naar Disneyland Parijs

De magie van Disney opsnuiven wordt binnenkort weer wat makkelijker en goedkoper, want vanaf 31 maart rijdt een speciale Disney-Thalys in anderhalf uurtje van Brussel naar de ingang van pretpark Disneyland Parijs. Tickets koop je al vanaf 29 euro.


Vanmorgen reed een magische Thalystrein, beschilderd met Disneyfiguren zoals Buzz Lightyear, Assepoester en Mickey Mouse, het station van Brussel-Zuid binnen. De trein kwam van Marne-la-Vallée, het station dat vlak bij de ingang van Disneyland Parijs ligt, en reed door tot in Antwerpen-Centraal. Die route zal de trein vanaf 31 maart twee keer per dag doen, een keer ’s morgens en een keer in de late namiddag.Vanuit Antwerpen-Centraal zal je om 8u34 en om 16u34 kunnen opstappen, in Brussel-Zuid doe je dat om 9u23 en 17u23. De reistijd bedraagt respectievelijk 2u20 en 1u33, wat betekent dat je op deze manier veel sneller in het pretpark bent dan met de auto. Terugkeren kan om 12u04 en om 20u04. Zowel bezoekers die een daguitstapje doen als zij die een of meerdere nachten doorbrengen in een hotel in het park, kunnen dus makkelijk van de trein gebruikmaken.

Voor de prijs moet je het ook niet laten: de prijzen starten vanaf 29 euro. Kinderen kunnen zelfs al voor 15 euro mee. Je kan nu al met de TGV naar Disneyland Parijs, maar de prijzen van die tickets liggen meestal hoger. Je kan bovendien niet rechtsreeks vanuit Antwerpen naar Disneyland rijden met de TGV.

Lees ook: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '