Home Lifestyle Film OVERZICHT: aan deze Disneyfilms mogen we ons in 2019 nog verwachten

OVERZICHT: aan deze Disneyfilms mogen we ons in 2019 nog verwachten

Denk maar aan ‘Toy Story 4’, ‘The Lion King’ en ‘Frozen 2’.

Wij klinken vanavond op 2019, en bij Disney doen ze alvast hetzelfde. Zij hebben alvast veel om naar uit te kijken volgend jaar, want er komen een hoop nieuwe Disneyfilms uit. Tijd voor een overzicht!

Ben jij een Disneyliefhebber? Neem je agenda er dan alvast bij, want jij hebt heel wat datums te noteren voor komend jaar. Er komen namelijk heel wat nieuwe films uit, waaronder ‘Toy Story 4’, ‘The Lion King’ en ‘Frozen 2’.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Live-actionremakes

In 2019 staan er bij Disney heel wat remakes op de planning. Zo mogen we ons in maart verwachten aan ‘Dumbo’, met Colin Farrell in de hoofdrol. Eind mei is het dan weer de beurt aan ‘Aladdin’ waar we onlangs de eerste foto’s van te zien kregen. Last but not least komt ‘The Lion King’ er midden juli nog aan.

Nieuwe films

Aan de andere kant komen er volgend jaar ook heel wat spiksplinternieuwe films aan. In juni pakken ze uit met ‘Toy Story 4’ en eind november staat ‘Frozen 2’ nog op de planning. 2019 afsluiten doen ze bij Disney met een nieuwe ‘Star Wars’-film.

Superhelden

Begin maart kunnen we kijken naar ‘Captain Marvel’ en bij Disney hebben ze nog meer in petto voor alle superheldenliefhebbers. Ook ‘Avengers 4: Endgame’ en ‘Spider-Man: Far From Home’ zijn volgend jaar te zien in de bioscoop.

Nog meer nieuws uit de filmwereld: