Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Denk maar aan ‘Toy Story 4’, ‘The Lion King’ en ‘Frozen 2’.

OVERZICHT: aan deze Disneyfilms mogen we ons in 2019 nog verwachten

Wij klinken vanavond op 2019, en bij Disney doen ze alvast hetzelfde. Zij hebben alvast veel om naar uit te kijken volgend jaar, want er komen een hoop nieuwe Disneyfilms uit. Tijd voor een overzicht!


Ben jij een Disneyliefhebber? Neem je agenda er dan alvast bij, want jij hebt heel wat datums te noteren voor komend jaar. Er komen namelijk heel wat nieuwe films uit, waaronder ‘Toy Story 4’, ‘The Lion King’ en ‘Frozen 2’.


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Live-actionremakes


In 2019 staan er bij Disney heel wat remakes op de planning. Zo mogen we ons in maart verwachten aan ‘Dumbo’, met Colin Farrell in de hoofdrol. Eind mei is het dan weer de beurt aan ‘Aladdin’ waar we onlangs de eerste foto’s van te zien kregen. Last but not least komt ‘The Lion King’ er midden juli nog aan.

Nieuwe films


Aan de andere kant komen er volgend jaar ook heel wat spiksplinternieuwe films aan. In juni pakken ze uit met ‘Toy Story 4’ en eind november staat ‘Frozen 2’ nog op de planning. 2019 afsluiten doen ze bij Disney met een nieuwe ‘Star Wars’-film.

Superhelden


Begin maart kunnen we kijken naar ‘Captain Marvel’ en bij Disney hebben ze nog meer in petto voor alle superheldenliefhebbers. Ook ‘Avengers 4: Endgame’ en ‘Spider-Man: Far From Home’ zijn volgend jaar te zien in de bioscoop.

Nog meer nieuws uit de filmwereld: 

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

FLAIR STORIES

Partner Content

' ' ' '