Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Streamz

Had jij het verwacht?

Dit koppel wint ‘Love Island’ en neemt 25.000 euro mee naar huis

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Doordat Merijn en Raphaëlla op het nippertje afvielen, bleven in de finale nog over: Jotti en Cas, Lennert en Fé, Imen en Nathan, Mert en Sunita. Vanavond kwamen we te weten welk koppel ‘Love Island’ in 2022 heeft gewonnen en dus ook 25.000 euro mee naar huis mocht nemen.

Na vijf weken was het eindelijk zover: de finale van ‘Love Island’! Het avontuur begon met heel wat gezichten, maar uiteindelijk bleven van de originals enkel Lennert en Fé overeind staan in de laatste aflevering. Zij werden vergezeld door heel wat nieuwe koppen. In totaal passeerden 29 Islanders de revue en werden er 24 verschillende koppels gevormd. Maar er kan maar één koppel de winnaar zijn. En we weten sinds vanavond welk duo dat is.

In de finale zagen we hoe de Islanders hun laatste dag in de villa hebben gespendeerd en keken we ook terug op hun mooie momenten. De kandidaten deden nog een challenge ‘Speed Wedding’ die in het teken stond van trouwen, de vrouwen en mannen mochten zich mooi opkleden en de islanders schreven elkaar liefdesverklaringen. Dan was het tijd voor bubbels en een toost van Lennert en Imen. Vervolgens mochten de koppels hun liefdesbrieven aan elkaar voorlezen.

25.000 euro

En dan was het moment eindelijk aangebroken: de bekendmaking van de winnaars van ‘Love Island’! Het was aan de kijker om te stemmen op z’n favorieten van 2022 en hen zo kans geven op de winst. Imen en Nathan vielen als eerste af in de finale. Dus ging het nog tussen de drie andere koppels: Jotti en Cas, Lennert en Fé en Mert en Sunita. Op de tweede plaats kwamen Fé en Lennert te staan en op de derde plaats Sunita en Mert.

Dat wil zeggen dat Jotti en Cas niet alleen met elkaar naar huis gaan, maar ook met 25.000 euro. Het verliefde koppeltje leerde elkaar in Casa Amor kennen. Jotti’s avontuur begon toen pas echt, want ze had zelfs niet meer verwacht dat ze iemand zou ontmoeten. Het klikte meteen en al snel groeiden de twee naar elkaar toe. Jotti vroeg Cas mee bij hun terugkeer naar de villa, ze konden samen genieten van een romantische avond in de hide away en op de dreamdate vroeg Cas haar officiëel als zijn vriendin. Sindsdien zijn ze onafscheidelijk, en dat werd duidelijk ook opgemerkt door de kijkers. Ze kijken ernaar uit om elkaar nog beter te leren kennen.

© Streamz

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '