https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Dieter Coppens en zijn reismakkers fleuren je tv-avond binnenkort weer helemaal op.

De eerste beelden van ‘Down the road 4’ zorgen meteen al voor een lach en een traan

Dieter Coppens en Saar trokken voor het vierde seizoen van het populaire Eén-programma ‘Down the road’ naar het hoge noorden. Hun reisgenoten zijn oude bekenden, want het is de bende die in het allereerste seizoen ook al een glimlach op ons gezicht toverde. Heel binnenkort kan je hun avonturen in Lapland volgen.


We wisten al sinds eind maart dat er een vierde seizoen van ‘Down the road’ zou komen en dat dit een specialleke moest worden. In de vorige drie seizoenen nam Dieter Coppens telkens een andere groep jongvolwassenen met het syndroom van Down mee op reis, maar dit keer zijn zijn reismakkers oude bekenden. Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn waren de sterren van het allereerste seizoen. Zij zorgen in de nieuwe afleveringen opnieuw voor een lach en een traan.

Pittiger en uitdagender


De zon maakt in het nieuwe seizoen plaats voor meters sneeuw, want de vrolijke groep gaat op avontuur in het magische Finse Lapland. Hun reünie-reis zal daardoor een pak pittiger en uitdagender zijn dan de eerste. Ze zullen onder andere ijsklimmen, een tocht met hondensledes maken en samenleven met een lokale rendierherder. Dit alles bij temperaturen die ver onder het vriespunt zakken. Brrr!

Eén verklapte al dat er sinds hun eerste televisieoptreden heel wat veranderde in de levens van de avonturiers én dat er iets moois zal bloeien tussen een aantal kandidaten. Nu maakt de zender ook bekend wanneer onze tv-avond weer opgefleurd wordt door deze lieverds: vanaf zondag 22 november! Om ons geduld te belonen, krijgen we de eerste beelden al te zien.Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten