Home Lifestyle JOEPIE: er komt een vierde seizoen van ‘Down the road’ (en we...

JOEPIE: er komt een vierde seizoen van ‘Down the road’ (en we kennen de reismakkers al)

Ze trokken samen met Dieter en Saar naar het hoge noorden.

© Vrt

Gisterenavond mochten we weer meegenieten van de avonturen van Dieter Coppens en zijn ‘Down the road’-reismakkers. Het feelgoodprogramma tovert zelfs in deze moeilijke tijden een gigantische lach op ons gezicht en dat is ook de programmamakers niet ontgaan. Na het succes van de eerste drie seizoenen besloten ze om nog een vervolg aan het programma te breien, en niet zomaar eentje.

Er komt een vierde seizoen van ‘Down the road’ en het zal een specialleke zijn, want Dieter ging eerder dit jaar niet met een nieuwe bende op reis, maar wel met zijn reisgenoten uit het eerste seizoen. Samen met medebegeleidster Saar trok hij met  Kevin, Lore, Pieter, Lisa, Hélène en Martijn naar het magische Finse Lapland, waar ze voor een tweede keer op elkaars vriendschap en warmte konden rekenen.

Roadtrip door Europa

Eerder dit jaar besloten Dieter en Saar om de bende te verrassen met het idee om voor een tweede keer op reis te vertrekken en natuurlijk waren de zes vrienden meteen door het dolle heen. Omdat ze intussen al wat heldhaftige avonturen op hun palmares hebben staan, besloten de programmamakers om de reis een beetje pittiger en uitdagender te maken. In het hoge noorden trotseren ze de kou, worden ze uitgedaagd tijdens een tocht met hondensledes, leven ze samen met een lokale rendierherder, gaan ze ijsklimmen, en verleggen ze opnieuw hun grenzen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In het eerste seizoen ging Dieter met diezelfde bende op roadtrip door Europa en beleefden ze heel wat avonturen in Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland en Italië. Of zij (en wij) ook dit jaar weer voor toffe verrassingen komen te staan, is nog even afwachten. Wat Eén wel al wilde verklappen, is dat er intussen al heel wat veranderd is in het leven van de avonturiers én dat er iets moois zal bloeien tussen een aantal kandidaten. Wij kunnen nu al niet meer wachten!

Het vierde seizoen zal later dit jaar op Eén verschijnen. Momenteel kan iedereen op maandagavond nog genieten van het derde seizoen van ‘Down the road’.

Lees ook: