Home Lifestyle #BlindGetrouwd: ontelbare coronamopjes en oneerbare bananenvoorstellen na aflevering 6

#BlindGetrouwd: ontelbare coronamopjes en oneerbare bananenvoorstellen na aflevering 6

'Ik klap morgen om 20u voor de mensen van de zorg én de Sonny van #blindgetrouwd.'

tweets blind getrouwd
© VTM / Twitter

In de zesde aflevering van ‘Blind Getrouwd’ werd de kijker getuige van hoe Sonny en Laura meer en meer uit elkaar groeien en kwam het jammerlijke besef dat Lothar en Tati allicht hoogstens vrienden zullen worden. Voornamelijk die twee evoluties konden op enthousiast getweet rekenen.

Net zoals vorige weken werd Tati zondagse pispaal van dienst. Voornamelijk haar (allicht grappig bedoelde) opmerking over mannen die het zwakke geslacht zijn, raakte enkele gevoelige snaren.

Maar deze week mocht Tati de fakkel zo nu en dan doorgeven aan Laura. Die laatste beloofde zich na haar huwelijksreis in Bali opperbest te gedragen tegenover haar man Sonny…

… maar Twitter lijkt het unaniem eens te zijn over het teleurstellende resultaat.

Nu Laura ook in België niet op z’n minst warm lijkt te lopen voor Sonny, trekt Twitter aan de alarmbel.

Het leek wel alsof Sonny even in en uit de Twitter-teletijdmachine dook, want runnen is exact wat hij deed. Hij liet Laura en haar kat even voor wat ze zijn, hopend dat die afstand een positief effect zou hebben op hun relatie. Eerste pronostiekje, Twitteraars?

En al snel volgden de troostende schouders.

Meer dan één Twitteraar denkt in zichzelf dé ideale match voor Sonny te zien. Voelen we daar een spannend seizoen van ‘Wie wordt de vrouw van Sonny’ aankomen?

Gelukkig werd er zondagavond ook nog gelachen op Twitter. En dan voornamelijk om de hilarische fratsen van Nick en Christophe. Christophe bracht ons zelfs een life hack bij. Of we ‘m gaan toepassen is een andere vraag.

Christophe zelf blijft met zijn eigen Twitteraccount leuke foto’s delen van zichzelf en zijn man.

En we begrijpen waarom hij de enige kandidaat is die zich op Twitterlandschap durft te begeven. Christophe en Nick blijven Vlaanderens topfavorietjes.

De coronamopjes die volgden na hun zoektocht naar wc-papier voelden we van mijlenver aankomen. Die Twitteraars zijn ongetwijfeld de grappigste lolbroeken thuis.

Het dankbare applaus voor de zorgsector dat elke avond luidt om 20u wordt vanavond voor een keertje ook een heel klein beetje aan Sonny en Lothar opgedragen.

Maar ook andere coronamopjes werden duchtig getapt. Nieuwsanker Xavier Taveirne schat de kansen van de koppels duidelijk niet al te hoog in.

Wij kijken alvast samen met Jonah uit naar quarantainevrije tijden.

En dan is er nog die enkeling die de coronamopjes ondertussen o-ve-ral in gaat zoeken. We’ve got a winner!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.