Home Lifestyle Jaimie uit ‘Down the road’ aka dj Jack, Amai M’n Klak maakt...

Jaimie uit ‘Down the road’ aka dj Jack, Amai M’n Klak maakt droom waar met dj-set op Studio Brussel

Voor het dak eraf ging, kreeg hij nog gelukswensen van een speciaal iemand...

jaimie en dieter coppens
© photo news & studio brussel

Een van de opvallendste figuren uit het nieuwe seizoen van ‘Down the road’ is ongetwijfeld Jaimie. In zijn vrije tijd is hij dj en hij mocht gisteravond zijn grote droom waarmaken: live draaien op de radio!

We konden al drie afleveringen genieten van het gloednieuwe seizoen van ‘Down the road’ op Eén. Dieter Coppens nam opnieuw zes jongvolwassenen die het syndroom van Down hebben mee naar het buitenland om het avontuur van hun leven te beleven. Een van die deelnemers is de vrolijke casanova Jaimie. We kwamen al te weten dat hij snel verliefd wordt, dat hij zijn tanden poetst terwijl hij op toilet zit en dat hij grote fan is van Jeroen Meus. Wat velen nog niet wisten, is dat hij ook een dj is.

Hij vertelde dat eind vorig jaar al in ‘Vandaag over een jaar’ op Eén. ‘Ik wil beroemd worden zodat alle meisjes verliefd op mij worden’, vertelde hij toen aan Cath Luyten. ‘Ik wil heel graag draaien op het Bootsea Festival, een festival voor mensen met een beperking.’ Hij draait vooral house en techno en dat onder de hilarische naam: dj Jack, Amai M’n Klak. Zijn grote droom was om ooit eens live op de radio te draaien en dat werd gisteren werkelijkheid dankzij Studio Brussel.

Keifier

Jaimie en Dieter Coppens waren te gast bij Eva De Roo, en daar mocht de avonturier het beste van zichzelf geven. Voor het dak van de radiostudio eraf ging, wenste een speciaal iemand hem via de telefoon nog veel succes. Het gaat natuurlijk over zijn tijgertje Sophie. Jaimie was duidelijk geëmotioneerd toen hij haar stem hoorde. ‘Dag schatteke’, zei dj Jack. ‘Dankje om me te steunen.’ Sophie was keifier op haar lief en ze rekende ook onmiddellijk af met eventuele ‘haters’. ‘Wie met één vinger naar je wijst, krijgt met mij te doen’, aldus Sophie. Oh, de liefde kan toch schoon zijn hé! Wil je Jaimie en Dieter zien feesten én slowen? Kijk dan zeker naar onderstaand filmpje.

Lees ook: