Home Lifestyle ZIEN: Rik Verheye speelt De Bomma in de hilarische trailer van ‘Influencers’,...

ZIEN: Rik Verheye speelt De Bomma in de hilarische trailer van ‘Influencers’, een nieuw sketchprogramma op VIER

Vanaf zondag 8 maart op het kleine scherm.

rik verheye
© vier & photo news

VIER pakt binnenkort uit met het gloednieuwe programma ‘Influencers’ boordevol gekke sketches. Rik Verheye is een van de hoofdrolspelers en hij kruipt in de huid van De Bomma. De grappige trailer belooft alleszins al veel goeds!

Het nieuwe televisieseizoen draait weer op volle toeren. Het vijfde seizoen van ‘Blind Getrouwd’ is net begonnen, ‘De Mol’ en ‘Temptation Island’ gaan binnenkort opnieuw van start én we mogen ons ook opmaken voor een gloednieuw programma: ‘Influencers’. Dat zal bestaan uit knotsgekke sketches en dat is natuurlijk op het lijf geschreven van Rik Verheye.

Mannelijk schoon

De acteur, bekend van ‘Callboys’, zal het beste van zichzelf geven als De Bomma. We krijgen daar al een klein voorsmaakje van, want VIER postte nu een eerste trailer van ‘Influencers’. Daarin zien we hoe Rik Verheye een heel geloofwaardige oma speelt die wel nog oog heeft voor wat mannelijk schoon.


Wij lagen alleszins al plat van het lachen met dit eerste fragment. Net zoals ons benieuwd naar meer? ‘Influencers’ is vanaf zondag 8 maart te zien op VIER, net na ‘De Mol’. Als je het ons vraagt: dé perfect tv-avond!

Lees ook: