Home celebs SMELT: Niels Destadsbader danst op het podium met Maud uit ‘Down the...

SMELT: Niels Destadsbader danst op het podium met Maud uit ‘Down the road’

Ongetwijfeld het allermooiste moment van zijn shows in het Sportpaleis.

maud
@ vtm & vrt

Niels Destadsbader stond dit weekend in het Sportpaleis voor een uitzinnig publiek. Een van die fans was Maud uit het Eén-programma ‘Down the road’ en zij mocht samen met de zanger een dansje placeren op het podium.

Het dak van het Antwerps Sportpaleis ging er dit weekend al twee keer af, want niemand minder dan publiekslieveling Niels Destadsbader gaf er het beste van zichzelf. De zanger sluit zijn succesvolle concertenreeks deze middag af, maar wij willen jou toch nog even laten meegenieten met wat nu al hét allermooiste moment is uit zijn shows.

Kippenvelmomentje

Tussen die 18.000 uitzinnige fans stond vrijdagavond ook Maud die begin dit jaar meedeed aan het populaire Eén-programma ‘Down the road’. De jonge twintiger trok met Dieter Coppens door het mooie Zuid-Afrika en daar werd al duidelijk dat ze enorm houdt van fuiven en dansen.

Dat ontging ook Niels Destadsbader niet, want hij riep haar tijdens zijn optreden bij hem op het podium om samen te dansen. Het publiek werd gek en Maud genoot natuurlijk met volle teugen, Niels is namelijk haar droomprins. Op de tonen van ‘hou je me vast, wanneer ik val, ook als het donker blijven zal. Hou je me vast, heel dicht bij jou, want je weet dat ik van je hou’ stal niet enkel Niels, maar vooral ook Maud de show.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

We hebben zo’n licht vermoeden dat Maud dit kippenvelmomentje niet snel zal vergeten, en wat Niels betreft: wij zijn nog meer fan geworden van deze chique meneer.

Nog meer BV-nieuws: