Home celebs HET IS EEN…: Nathalie Meskens verklapt het geslacht van haar allereerste kindje

HET IS EEN…: Nathalie Meskens verklapt het geslacht van haar allereerste kindje

Ze deed dat voor een bomvol Sportpaleis tijdens de slotshow van Rode Neuzen Dag.

© VTM

Nathalie Meskens (37) maakte vorige maand bekend dat ze haar allereerste kindje verwacht samen met haar partner Nadim. Gisteren verklapte ze of ze zwanger is van een jongetje of een meisje.

De zangeres/presentatrice/actrice postte half oktober een prachtige foto op Instagram. We zagen de schaduwen van Nathalie en haar vriend Nadim, en naast hen in het zand stond het woordje baby geschreven. We vingen ook onmiddellijk een glimp op van haar beginnende, bolle babybuikje. ‘Ik draag een hele wereld in mij, zo magisch en spannend’, schreef Nathalie bij de originele zwangerschapsaankondiging.

Gisterenavond vond de grote slotshow van Rode Neuzen Dag plaats in het Antwerps Sportpaleis. Naast het fantastische nieuws dat ze dit jaar meer dan vier miljoen euro (!) inzamelden om jongeren te helpen om mentaal, fysiek en sociaal weerbaarder te worden, had ook Nathalie Meskens een mooie mededeling.

Zwangere buik

Ze trad er als verrassing op in een aansluitende, zilveren glitterjurk die haar zwangere buik mooi accentueerde. Maar de grootste verrassing moest nog komen. Ze vroeg plots aan een bomvol Sportpaleis of zij dachten dat ze een jongetje of meisje zou krijgen. Het publiek gokte op een meisje, en ze zaten er boenk op! ‘Lieve mensen, ik krijg een meisje‘, riep een overenthousiaste Nathalie door de micro.

Nathalie krijgt dus een dochtertje, net zoals haar BFF Natalia. We hebben een vermoeden dat die twee kleine meisjes later, net zoals hun mama’s, nog serieus het kot op stelten zullen zetten samen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.