https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Joren ‘Blinker’ Seldeslachts wordt voor de allereerste keer papa

Joren ‘Blinker’ Seldeslachts wordt voor de allereerste keer papa

Hij deelde een reeks foto's van zijn zwangere vriendin op Instagram.

© VTM

Joren Seldeslachts (33), die we allemaal kennen als Blinker uit de gelijknamige film of als Alan uit de populaire VTM-serie ‘Spitsbroers’, en zijn vriendin Isy verwachten samen hun allereerste kindje.

Je kan hem momenteel nog aan het werk zien in de Vlaamse oorlogsfilm ‘Torpedo’ aan de zijde van onder anderen Koen De Bouw, Sven De Ridder en Ella-June Henrard. Ook op privé-vlak loopt alles voor Joren Seldeslachts blijkbaar op rolletjes, want hij maakte zopas bekend op Instagram dat hij voor de allereerste keer papa wordt.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Bol babybuikje

De acteur die we allemaal nog kennen als Blinker uit de gelijknamige film en als Alan uit de VTM-serie ‘Spitsbroers’ postte een reeks foto’s van zijn zwangere vriendin Isy Hoelen. Daarop is duidelijk te zien dat ze al een beginnend, bol babybuikje heeft.

Isy, de nicht van Ian Thomas, houdt dat buikje liefdevol vast terwijl ze een foto van hun tweetjes trekt in de spiegel. Joren zijn aandacht wordt getrokken naar zijn ongeboren kindje en op het laatste beeld zien we dat hij zijn kleine spruit in wording een dikke kus geeft. Cute! Het onderschrift bij deze schattige beelden hield Joren kort en bondig. Hij schreef de hashtag #hoera gevolgd door een hartje.

View this post on Instagram

#hoera ❤

A post shared by @ jorenseldesl8s on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Heel wat bekende Vlamingen wensten hun collega al proficiat met dit fantastische nieuws. Zo plaatste Lynn Van Royen verschillende hartjes-emoji’s, Nico Sturm maande het koppel aan om te genieten en Ann Van den Broeck schreef: ‘Zo schoon! Proficiat!’

Lees ook: