Home Lifestyle Na ‘Chateau Meiland’ nu ook ‘Château Planckaert’ in nieuwe Eén-reeks

Na ‘Chateau Meiland’ nu ook ‘Château Planckaert’ in nieuwe Eén-reeks

We zijn benieuwd of we de familie Planckaert even snel in ons hart zullen sluiten als Martien Meiland.

We namen nog maar net afscheid van onze favoriete kasteelfamilie of daar dient de volgende zich alweer aan. Na ‘Chateau Meiland’ komt Eén volgend jaar met de nieuwe reeks ‘Château Planckaert’.

We dronken dinsdag nog de laatste wijntjes tijdens ‘Chateau Meiland‘ maar toch bergen we onze flessen best niet al te ver op. Eén kondigde zonet namelijk aan in januari te starten met de opnames van het nieuwe ‘Château Planckaert‘. Daarin volgt de zender de familie Planckaert tijdens een avontuurlijke uitdaging om van een verwaarloosd kasteel in Frankrijk een mooie chambre d’hôte te maken. Precies wat SBS bij de familie Meiland deed, dus. Puur toeval of een zorgvuldig uitgekiende zaak? Wij stellen ons de vraag.

Om je geheugen even op te frissen: de familie Planckaert bestaat uit voormalig wielrenner Eddy Planckaert (61), zijn vrouw Christa (62) en hun kinderen, schoonkinderen en kleinkinderen Francesco (37) en Magali (34) met Devon, (13) Noa (11) en Yukka (9); Stephanie (30) en Christopher (33) met Iluna (14), Mageno (11) en Elara (4); en Junior (27). Ook Clara, de 93-jarige moeder van Christa zal de familie vervoegen tijdens dit nieuwe avontuur. Het is niet voor het eerst dat de familie een eigen televisieprogramma krijgt. Van 2003 tot 2009 werden ze ook al gevolgd voor het programma ‘De Planckaerts‘ op VTM. De familie kende heel wat voor- en tegenspoed maar wist toch altijd weer recht te krabbelen dankzij elkaars onvoorwaardelijke steun.

‘Château Planckaert’ is in het najaar van 2020 op Eén te zien. Al zijn we heel erg benieuwd of we de familie Planckaert even snel in ons hart zullen sluiten als Martien Meiland. Wij zetten de wijn alvast koud!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten
‘Château Planckaert’ is in het najaar van 2020 op Eén te zien.

Lees ook: