Home Lifestyle YES: ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ is terug met een nieuw seizoen...

YES: ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ is terug met een nieuw seizoen en de trailer ziet er veelbelovend uit

Dansende dino's, het leger dat de stad Antwerpen inneemt, een schattige baby en nog veel meer.

© vtm

Het was niet zeker of er een derde seizoen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ zou komen. Presentator Jens Dendoncker werd te vaak herkend en BV’s waren op hun hoede. Gelukkig werden deze struikelblokken vakkundig opgeruimd en mogen we binnenkort nieuwe afleveringen verwachten! De trailer belooft alleszins veel goeds.

In het VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen’ brengt Jens Dendoncker tal van boodschappen op een originele en hilarische manier over. Een man die te luid snurkt, een vrouw die eindelijk ten huwelijk gevraagd wil worden door haar vriend of kindjes die hopen dat hun papa stopt met roken: Jens is keer op keer hun reddende engel. Na twee seizoenen was het helaas niet zeker of kijkers nog een nieuw seizoen mochten verwachten. De afleveringen waren enorm populair en de reeks viel zelfs in de prijzen, maar maker Tim Van Aelst stootte toch op een probleem.

Niels Destadsbader en een politiecontrole

Presentator Jens Dendoncker, die mede het programma zó goed maakt, was na al die tijd té bekend geworden waardoor sommige sketches mislukten. Daarbij kwam nog eens dat BV’s echt wel op hun hoede waren voor mogelijke pranks, wat toekomstige opnames ook zou kunnen belemmeren. Gelukkig primeerde de zin om verder te doen én wisten Tim en Jens bovenstaande struikelblokken uit de weg te ruimen.

We mogen dus gloednieuwe afleveringen verwachten, en meer bepaald vanaf maandag 2 december. VTM lanceerde nu de trailer voor het derde seizoen en na die 41 seconden zijn we er behoorlijk zeker van dat het opnieuw de moeite waard zal zijn om dat boek, die sportavond of die Netflixserie ervoor aan de kant te schuiven.

PS: we zien sowieso al dat onder anderen Niels Destadsbader en Ben Segers in de maling worden genomen.

Wat je zoal mag verwachten: