Home Lifestyle ZIEN: hangjongeren uit ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ worden zélf beetgenomen

ZIEN: hangjongeren uit ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ worden zélf beetgenomen

'Dam, dam, dam, dam, dam, dam, diedoebiedoebie.'

Iedereen kent ze wel, de hangjongeren uit ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ die eerst bedreigend op iemand afstappen, om daarna – Dam, dam, dam, dam, dam, dam, diedoebiedoebie –  een liedje te zingen. Nu kregen de hangjongeren van Julie Van den Steen en Peter Van de Veire een koekje van eigen deeg.

Een van de beste rubrieken uit het populaire VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ is wanneer drie hangjongeren mensen de stuipen op het lijf jagen. De mannen in trainingspak komen heel bedreigend over, tot ze plots een vrolijk liedje beginnen zingen met een mooie boodschap in.

Gilles de la Tourette

Bij MNM vonden ze dat het tijd was dat die mannen een koekje van eigen deeg kregen. Julie Van den Steen en Peter Van de Veire nodigden de acteurs uit voor een gesprekje in hun ochtendshow, maar ze hadden een sluw plan. Producer Sander maakte Ersin en Adnane wijs dat Peter lijdt aan het syndroom van Gilles de la Tourette waardoor hij af en toe uit het niks begint te schelden. Hij vroeg de mannen om uit respect zeker niet in de lach te schieten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ersin en Adnane deden hun uiterste best om hun pokerface te behouden wanneer Peter begon te schreeuwen en ze probeerden het te negeren. Dat is natuurlijk gemakkelijker gezegd dan gedaan. Bekijk het hilarische filmpje hieronder.


Lees ook: