Home Lifestyle ZIEN: snelheidsduivel Laura Tesoro tot tranen gebracht in ‘Hoe Zal Ik Het...

ZIEN: snelheidsduivel Laura Tesoro tot tranen gebracht in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

Jens Dendoncker haalde een van de meest genadeloze maar grappige moppen in twee seizoenen 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' uit met de zangeres.

Laura Tesoro weet haar gaspedaal iets te goed staan, en dat wilde vriendin Ellen haar even duidelijk maken. Het resultaat is een van de meest genadeloos grappige moppen in twee seizoenen ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’.

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ begon zijn reeks BV-moppen ooit met Rik Verheye, die zijn spullen verhuisd en vernield zag omwille van zogezegde onbetaalde rekeningen. De ‘Callboys’-acteur liet bijna een traan, dus de lat lag onmiddellijk hoog. Maar maandagavond hadden we nog nét iets meer medelijden met Laura Tesoro dan indertijd met Rik.

‘The Voice Kids’-coach Laura Tesoro is een snelheidsduivel die de boetes aan elkaar rijgt. Haar vriendin Ellen riep de hulp van Jens Dendoncker in om de zangeres duidelijk te maken dat het zo niet verder kan. Samen met enkele valse agenten en een valse jonge fan krijgt het ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’-team Laura tot het besluit dat ze niet meer te snel zal rijden in de toekomst. Maar daarvoor was eerst een lange lijdensweg nodig, die presentator Dendoncker met veel leedvermaak nog wat uitrekte.

Meer ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’-moppen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.