Home Lifestyle HILARISCH: Rik Verheye bijna in tranen tijdens eerste aflevering van ‘Hoe Zal...

HILARISCH: Rik Verheye bijna in tranen tijdens eerste aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

De 'Callboys'-acteur wist niet wat hem overkwam.

Gisteravond werd het startschot van het nieuwe VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?‘ gegeven. Onze lachspieren hebben meermaals gewerkt, maar we lagen pas echt in een deuk toen we de angst in de ogen van Rik Verheye zagen. Deze stunt zal hij nooit meer vergeten. Good job, mama Rik!

In het nieuwe VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?‘ gaat comedian Jens Dendonckers ver – héél ver – om een boodschap over te brengen. Gisteren werd acteur Rik Verheye al meteen gefopt door zijn mama, want blijkbaar is de acteur niet zo stipt met zijn betalingen. ‘Als ze bij de belastingen zeggen dat iets tegen 10 juli betaald moet zijn, dan moet dat op 10 juli op de rekening staan bij de belastingsdienst. Rik zal dat dan op 10 juli nog vlug betalen. Dus het mag allemaal wat stipter’, vertelt mama Christa. Hoog tijd om aan de alarmbel te trekken.

‘Mama, ik weet niet wat ik meemaak’

Samen met de programmamakers stak Jens een geniaal plan in elkaar; hij plaatste een deurwaarder en enkele politiemannen voor Riks deur. De ‘Callboys‘-acteur kwam aangereden en was meteen van zijn melk. Gelukkig werd alles duidelijk na een telefoontje met zijn mama. Liefste Rik, volgende keer op tijd betalen, hè!

‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ is elke maandagavond om 20u35 te zien op VTM.

Lees ook: