https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home Lifestyle 13 x seks, seks en nog eens seks in de zevende ‘Double...

13 x seks, seks en nog eens seks in de zevende ‘Double Trouble’-aflevering

Een spelletje 'spin the bottle' met je tweelingzus en haar vriend... Dat is om problemen vragen!

© MTV

Het ging er vanavond weer bijzonder hitsig aan toe op MTV. En daar zaten Sharon en Esmee, volgens de zender ‘de leukste tweeling van Nederland’, absoluut voor iets tussen. Mannen denken zogezegd om de zeven seconden aan seks. De zusjes doen dat zo mogelijk nóg meer. Dat werd deze aflevering weer maar eens duidelijk.

De programmamakers lieten Esmee en Sharon de plaatselijke seksshop binnenwandelen. Succes gegarandeerd! Sharon is op zoek naar een sexy niemendalletje om Jordi te verrassen. Ze kiest er het opzichtigste nettenpak uit.

Een niemendalletje met vakkundig geplaatst gat aan haar ‘kut’ heeft Sharon al. Tijd voor verandering!

De belangrijkste regel: hoe minder stof, hoe liever.

Esmee is dan weer op zoek naar handboeienToo much information voor haar zus…

Wanneer de zusjes een namaakvagina spotten, achten ze het nodig om de looks van hun eigen vagina uitvoerig te bespreken.

Het viel Sharon en Esmee wel op dat de jongen in de seksshop er bijzonder nerdy uitzag: ‘Die heeft vast nog nooit seks gehad.’ Vooroordelen dames, vooroordelen. Maar goed, nu hij Sharon in een niemendalletje zag, heeft hij nu toch iets om over te fantaseren.

Een spelletje spin the bottle met je schoonbroer en je tweelingzus, dat is om problemen vragen. En die kwamen er dan ook. Esmee smijt meteen een intieme vraag in de groep.

Nou? We zullen het nooit weten. En toen kwam de gevaarlijkste vraag die je kan stellen. Er springt meteen hoop in Jordi’s ogen, maar ook twijfel in die van Sharon.

Uiteraard antwoordt Sharon niet wat Jordi wou horen. En dus krijgt ze de volle lading.

Net wanneer je denkt dat het niet erger kan, vraagt Sharon of Jordi in Thailand was beginnen flirten met Esmee…

Over een geslaagde avond gesproken…

Tot volgende week!