Home Lifestyle ‘Familie’-kijkers bleven vrijdag teleurgesteld achter na het simpele vertrek van Linda

‘Familie’-kijkers bleven vrijdag teleurgesteld achter na het simpele vertrek van Linda

Ze pakte haar boeltje en vertrok zonder boe of ba.

Familie
© VTM

Vrijdagavond sloot Linda aka Hilde Van Wesepoel voor de allerlaatste keer de deur van de Jan en Alleman achter zich. Daarmee verliet de actrice na zeventien jaar de set van ‘Familie’. Linda speelde de laatste tijd een gevaarlijk spelletje, maar heel wat ‘Familie’-kijkers vonden haar exit toch teleurstellend.

De leugen van Linda werd vrijdagavond officieel doorprikt in ‘Familie‘. Na het overspel van haar man Jan zat Linda in zak en as en daarom deed ze alsof ze een hersentumor had.

Na haar bekentenis kreeg Linda eerst onder haar voeten van haar stiefdochter Leen, vervolgens wilde Jan zijn vrouw nooit meer zien en als klap op de vuurpijl kwam de bomma zich moeien. Toegegeven: we kregen steeds minder sympathie voor de verpleegster, maar haar exit hadden we ons toch anders voorgesteld.

Exit Linda

Ook op Twitter bleven een aantal ‘Familie’-kijkers op hun honger zitten. Vrijdagavond vertrok Linda namelijk zonder afscheid te nemen naar God weet waar. That’s it! Yep, soms kan het vertrek van een personage zo simpel zijn.

Actrice Hilde Van Wesepoel was ook niet gelukkig met wat Linda zou overkomen. Dat verklapte ze eerder al aan onze collega’s bij ‘Dag Allemaal’. ‘Het afscheid viel me zwaar. Langs de ene kant omdat ik een periode van zeventien jaar moet afsluiten, maar ook omdat ik in het begin problemen had met mijn verhaallijn.’ Gelukkig kon de actrice er met de programmamakers over praten.

 Toekomstplannen?

Het verhaal van Linda is dan wel over en uit, maar hoe gaat het nu verder met Jan? Zal hij met hangende pootjes terug naar zijn geliefde Viv keren? Of gaat hij toch Linda achterna? En heeft Guido dan echt geen afscheid kunnen nemen van zijn mama? De bom is ontploft, maar Linda’s vertrek zal nog even nazinderen.

Eén ding is zeker: de komende weken zal onze dagelijkse portie drama niet ontbreken.

Bedankt voor de prachtige jaren, Hilde! 💕 #vtmfamilie

A post shared by VTM familie (@vtmfamilie) on

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.