Home celebs ZIEN: Matteo Simoni neemt nooit op wanneer zijn ouders bellen, dus schakelden...

ZIEN: Matteo Simoni neemt nooit op wanneer zijn ouders bellen, dus schakelden zij Jens Dendoncker in

De makers van 'Hoe Zal ik het Zeggen?' besloten Simoni beet te nemen tijdens een doktersonderzoek in bloot bovenlijf. Thanks, jongens!

Matteo Simoni
© VTM

Iedereen kent wel zo’n persoon die nooit, never, jamais zijn of haar telefoon opneemt. Matteo Simoni blijkt zo iemand te zijn. De ouders van de acteur waren het beu dat hun drukbezette zoon zo onbereikbaar was en besloten hem een lesje te leren. Enter Emmy-winnaars Jens Dendoncker en het ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’-team.

Totaal onbereikbaar… of toch niet

‘Matteo is een schat van een gast, je kan je geen betere zoon wensen. Hij heeft maar één mankement, en dat is zijn gsm’, aldus de ouders van de Callboy. Dat ze niet overdrijven, bewijst Matteo zelf in de tweede aflevering van het tweede seizoen ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’. Wanneer de acteur door zijn nonkel uitgenodigd wordt voor een lunch en hij twee keer gebeld wordt door zijn mama, duwt hij gewoon af. Tot hij een wel heel duidelijke boodschap krijgt.

 
 

Tweede keer, goede keer

Maar één herinnering blijkt niet genoeg voor een ernstig geval als Matteo, dus bedacht het ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’-team nóg een grapje voor de acteur. Eentje waarbij hij zijn hemd moet uittrekken. Thanks, jongens!
 

 
Meer BV’s die beetgenomen werden in’ Hoe Zal Ik Het Zeggen?’: