Home Lifestyle Siska Schoeters wordt vanavond beetgenomen in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

Siska Schoeters wordt vanavond beetgenomen in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’

En haar partner zit mee in het complot.

Hoe Zal Ik Het Zeggen?
© VTM

Na Ben Segers, Tom Waes, Luk Alloo, Bill Barberis, Ruth Beeckmans en Rik Verheye bedotten de makers van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ nu ook radiopresentatrice Siska Schoeters. En niemand minder dan haar partner Tomas De Soete zit mee in het complot.

Speciaal voor het programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?‘ maakt presentator Tomas De Soete een tijdelijke overstap van de VRT naar VTM. Hij wil namelijk een belangrijke boodschap overbrengen naar zijn vriendin Siska Schoeters. Want lieve Siska, genoeg is genoeg!

Commentaar

‘Siska ziet in de auto gevaar waar er geen is en dan geeft ze commentaar’, vertelt Tomas aan presentator Jens Dendoncker. ‘Ik schrik daarvan en dat is pas gevaarlijk’.

Jens wil deze boodschap maar al te graag overbrengen en daarvoor schakelt hij de hulp in van Bert Huysentruyt. Siska denkt dat ze met hem in de auto zit voor een opname van een Vlaamse versie van de ‘Carpool Karaoke’, maar ze heeft het grondig mis. Wanneer het duo een lifter oppikt die heel veel commentaar heeft op de rijstijl van Bert, herkent Siska zichzelf helemaal.

© VTM

Benieuwd of Siska de boodschap echt heeft begrepen? Kijk dan vanavond om 20u35 naar ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?‘ op VTM.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.