Home Lifestyle OEPS: mopje in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ kent een heel awkward...

OEPS: mopje in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ kent een heel awkward afloop

Alexander wilde z'n crush Xenia op een originele manier op een derde date vragen, maar zij vond het niet zo grappig.

De boodschappen die Jens Dendoncker brengt in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’, en vooral de manier waarop, zijn vrij gewaagd. Het was dan ook maar een kwestie van tijd voor één van zijn slachtoffers minder sportief zou reageren. In de aflevering van maandagavond was het zover en het feit dat het over een jongeman ging die zijn crush met de hulp van Jens op een derde date wilde vragen, maakte het allemaal extra gênant.

Alexander ❤️ Xenia

In de aflevering van maandagavond roept Alexander de hulp van Jens en zijn team in om Xenia, het meisje met wie hij al twee dates – en een kussessie! – had, op een originele manier op een derde date te vragen. Er wordt gekozen voor een terugkerende mop in het programma, namelijk de twee politieagenten die aan de deur van het slachtoffer staan en hem of haar schijnbaar op de vingers tikken. Zo wordt arme, onwetende Xenia beschuldigd van zedenfeiten – ze had namelijk gekust met Alexander – en van rupsen voederen aan haar date – want de jongen had vlinders in de buik.

Na enkele vreemde opmerkingen van de agenten lijkt Xenia wel door te hebben dat er iets niet pluis is, maar een lachje kan er niet af. Ook niet wanneer ze in de combi stapt en daar Alexander ziet zitten. De awkwardness is bijna tastbaar wanneer de jongeman haar vraagt wat er is en zij hem afsnauwt. Oeps…

Heeft Jens de prille relatie kapotgemaakt, vroeg de kijker zich na het fragment af. Het antwoord is in de vorm van een video terug te vinden op de site van VTM. All’s well that ends well!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.