Home celebs Luk Alloo in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’: ‘De strafste farce die...

Luk Alloo in ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’: ‘De strafste farce die me ooit is overkomen’

Luks vrouw Sandy Tura neemt hem vanavond flink te grazen.

© VTM

Televisielegende Luk Alloo wordt vanavond flink te grazen genomen door zijn vrouw Sandy Tura in het VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’.

In het VTM-programma ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ brengt komiek Jens Dendoncker boodschappen op excentrieke wijze over. En meer dan eens zijn het BV’s die een speciale boodschap van een naaste ontvangen.

Na onder anderen ‘Callboys’-kapoen Rik Verheye en zingende Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’, is vanavond televisielegende Luk Alloo aan de beurt. Zijn vrouw Sandy Tura vindt namelijk dat manlief te vaak een uiltje knapt in de bioscoop.

Sleepy Luk

Luk vertelt in ‘Het Nieuwsblad’ over de streek: ‘Ze hebben me serieus bij mijn pietje gehad. Ik was dus met mijn vrouw naar de film “Dunkirk” gaan kijken om half elf ‘s avonds. Ik kreeg een paar pintjes en een gin-tonic omdat het zogezegd een speciale versie van de film was. Ik viel natuurlijk in slaap en ze hebben van­ alles geprobeerd om mij wakker te krijgen. Acteurs die bellen achter mijn rug, “Alloo” in mijn oor roepen, een gin-tonic over mijn broek kappen, een hond laten blaffen en de band stoppen in het midden dan de film, bijvoorbeeld. Maar ik had een ­excuus: ik was zo moe na opnames voor mijn programma “Alloo in de Nacht”.’

Missie geslaagd

Luk leek enorm onder de indruk te zijn: ‘Het was echt goed gedaan, de strafste farce die me ooit is overkomen. Ik ben normaal op mijn qui-vive voor zulke dingen, zeker voor mijn privéleven, maar zie, als er al insiders meewerken, dan ben je de pineut natuurlijk. Ik zei tegen Dendoncker: we zien elkaar bij de notaris. Ik kan u wel zeggen dat ik bij de laatste twee films die ik ben gaan kijken, niet in slaap ben gevallen. Tijdens “Le Fidèle” en “Het Tweede Gelaat” bleef ik wakker.‘ Er is dus al verbetering in zicht!

Bekijk de nieuwe aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?’ vanavond om 20u35 op VTM.

Lees ook: