Home Lifestyle VIDEO: zo werd zingende Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ beetgenomen

VIDEO: zo werd zingende Nicolas uit ‘Blind Getrouwd’ beetgenomen

'Ik ben even helemaal de kluts kwijt.'

Hoe Zal Ik Het Zeggen?
© VTM

Gisteren maakten we jullie al warm voor de derde aflevering van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen?‘. Daarin leerde Evelien uit ‘Blind Getrouwd‘ haar zingende man Nicolas een lesje. Heb jij dat kostelijke fragment gemist? No worries, want VTM zwierde deze beelden online. Zal Nicolas vanaf nu een toontje lager zingen?

Vorig jaar gaven Nicolas en Evelien elkaar het jawoord in VTM-programma ‘Blind Getrouwd‘. In no time werden ze gebombardeerd tot favorietjes. Het klikte meteen tussen het koppel en ze kwamen enorm spontaan over. En ‘spontaan’ mag je best letterlijk nemen, want Nicolas schaamde zich niet voor de camera’s, en al zeker niet wanneer hij in de auto zat en zijn beste zangkunsten bovenhaalde. Van Evelien mag het allemaal wat stiller achter het stuur, en daarom schakelde ze de mannen van ‘Hoe Zal Ik Het Zeggen? in.

Boze Walter

Vooral op het nummer ‘Ik Wil Je‘ van De Kreuners laat Nicolas zich volledig gaan. Daarom haalden de makers van het programma zanger Walter Grootaers erbij. Arme Nicolas wist even niet wat hem overkwam. Volgende keer wat stiller, hè?

Lees ook: