Home celebs Tweede seizoen van ‘Sorry voor Alles’ pakt het vólledig anders aan

Tweede seizoen van ‘Sorry voor Alles’ pakt het vólledig anders aan

Kandidaten worden verwittigd dat ze in het programma zitten en ze krijgen zelf een camera om alle louche zaken te filmen.

Photo News

Het tweede seizoen van ‘Sorry voor Alles’ start binnen exact twee weken. Adriaan Van den Hoof en co nemen het deze keer volledig anders aan. Spannend!

Het geniale Een-programma won onlangs nog een Emmy-award voor beste ‘non-scripted entertainment’-programma. We zijn dan ook superblij dat we binnen een paar weken opnieuw mogen genieten van een staaltje goede televisie. Presentator Adriaan Van den Hoof kondigde deze avond via Facebook live het nieuwe seizoen aan en het ziet er veelbelovend uit.

Andere aanpak

Het programma pakt het deze keer iets anders aan. Zo gebeurde niet alles stiekem achter de rug van de deelnemers, maar ontmoette Adriaan de eerste kandidaat Raf Njotea al. Het fragment begint als Raf zich nietsvermoedend neerzet op een terrasje. Adriaan vergezelt hem en legt het concept van het programma uit. Ze worden gefilmd door maar liefst 24 camera’s en Raf krijgt officieel te horen dat niemand minder dan hijzelf de eerste deelnemer is.

Brand

‘Vertrouw niemand meer’, waarschuwt Adriaan. ‘Wij hebben alles in de hand.’ Hij toont dat vervolgens aan met een aantal frappante voorbeelden. Iemand morst koffie op zijn commando, een andere vrouw krijgt een huwelijksaanzoek maar weigert omdat Adriaan het zegt en nog iemand anders komt terwijl ie in brand staat het plein opgelopen, ook onder dwang van Adriaan.

Louche

‘Dat zijn allemaal van die dingen die in de komende periode kunnen gebeuren’, lacht Adriaan. Raf is natuurlijk volledig van zijn melk. Hij krijgt van Adriaan tot slot nog een camera mee. ‘Ik wil dat je hiermee alles filmt dat louche lijkt volgens jou of waarvan je denkt dat wij het manipuleren‘, aldus Adriaan. ‘Die beelden mag je dan naar ons opsturen met wat uitleg bij.’

Camera

Adriaan laat Raf achter met de epic woorden: ‘Nu al sorry voor alles, en tot over een paar weken in de studio.’ Het hele terras wordt plots opgeruimd, tot Raf daar nog moederziel alleen zit aan zijn tafeltje met zijn mond vol tanden én zijn camera. ‘What the fuck. Dikke klootzakken’, is het enige wat ie nog kan uitbrengen.

Wij kijken alvast reikhalzend uit naar zondag 10 december!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.