Home celebs HOERA: Ann-Sophie uit ‘Sorry voor alles’ gaat trouwen

HOERA: Ann-Sophie uit ‘Sorry voor alles’ gaat trouwen

Maar is het wel voor echt?

Twitter Kamiel De Bruyne
In 'Sorry voor alles' op Eén kan echt alles. Een maand lang volgt een heel team met verborgen camera's onbekende Vlamingen zonder dat ze iets in de gaten hebben. Ann-Sophie Dejonckheere was het eerste slachtoffer en werd vandaag ten huwelijk gevraagd. Maar was het wel voor echt?

Ann-Sophie uit 'Sorry voor alles' stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Dat heeft ze laten weten aan Kamiel De Bruyne, de geniale man achter het programma. 

Nog niet zo lang geleden beleefde Ann-Sophie de vreemdste maand van haar leven. Ze droeg door de enige echte Jani Kazaltzis de lelijkste combinatie ooit, ze zat een uur lang in een sarcofaag voor Roel Vanderstukken en ze was getuige van een fake huwelijk.

Want speciaal voor het programma deed een vriendin van Ann-Sophie alsof ze ging trouwen. Ann-Sophie was getuige en gaf een emotionele speech op het feest. Nadien vond Ann-Sophie het wel grappig, maar ze voelde zich toch wat gekwetst. Begrijpelijk! 

Maar nu is het tijd voor een echt huwelijk. 'Ik heb JA gezegd en het is allemaal voor echt echt echt', stuurt een stralende Ann-Sophie. 

Wij wensen hen alvast een dikke proficiat

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.