https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Twitter Kamiel De Bruyne

Maar is het wel voor echt?

HOERA: Ann-Sophie uit ‘Sorry voor alles’ gaat trouwen

In 'Sorry voor alles' op Eén kan echt alles. Een maand lang volgt een heel team met verborgen camera's onbekende Vlamingen zonder dat ze iets in de gaten hebben. Ann-Sophie Dejonckheere was het eerste slachtoffer en werd vandaag ten huwelijk gevraagd. Maar was het wel voor echt?

Ann-Sophie uit 'Sorry voor alles' stapt binnenkort in het huwelijksbootje. Dat heeft ze laten weten aan Kamiel De Bruyne, de geniale man achter het programma. 

 

Nog niet zo lang geleden beleefde Ann-Sophie de vreemdste maand van haar leven. Ze droeg door de enige echte Jani Kazaltzis de lelijkste combinatie ooit, ze zat een uur lang in een sarcofaag voor Roel Vanderstukken en ze was getuige van een fake huwelijk.

 

Want speciaal voor het programma deed een vriendin van Ann-Sophie alsof ze ging trouwen. Ann-Sophie was getuige en gaf een emotionele speech op het feest. Nadien vond Ann-Sophie het wel grappig, maar ze voelde zich toch wat gekwetst. Begrijpelijk! 

 

Maar nu is het tijd voor een echt huwelijk. 'Ik heb JA gezegd en het is allemaal voor echt echt echt', stuurt een stralende Ann-Sophie. 

 

Wij wensen hen alvast een dikke proficiat

 

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

 

 

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content