Home Lifestyle YES: ‘Sorry voor alles’ krijgt een tweede seizoen

YES: ‘Sorry voor alles’ krijgt een tweede seizoen

Zie jij al verdachte zaken om je heen?

© Gregory Van Gansen/Photo News

Hallo, zalige televisiemomenten, want de VRT is momenteel bezig met een tweede seizoen van ‘Sorry voor alles‘. Staat er ineens een bekende Vlaming onder je douche? Speel je onverwacht mee in een videoclip? Of gebeuren er echt heel bizarre dingen? Begin dan al maar te bibberen en te beven.

Sorry voor alles‘ bezorgde ons vorig jaar enkele keren serieuze buikpijn van het lachen. Een ijzersterk televisieteam, een paar verborgen camera’s en een nietsvermoedende Vlaming vormden de perfecte ingrediënten voor een succesvol televisieprogramma. Vorig jaar keken er elke zondagavond meer dan een miljoen kijkers naar ‘Sorry voor alles’, dus een tweede seizoen zat er zeker aan te komen. Hoera!

Smoesjes bij de vleet

Helaas komt het nieuwe seizoen nog niet meteen op ons televisiescherm. Kijkend Vlaanderen kent het format, dus de programmamakers zullen hun beste smoesjes en scenario’s uit de kast moeten halen. Het programma zal sowieso niet klaar zijn vóór 2018. Nog even geduld, dus… Of Adriaan Van den Hoof nog aan boord zal blijven, is nog niet bekend. Deze korte teaser van vorig jaar doet ons alvast heimwee krijgen.

Kijk eens achter je. En anders vanaf 4 september naar je TV. #sorryvooralles

A post shared by Kamiel De Bruyne (@kamielus_) on

Bron: Het Nieuwsblad

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.