Home Uit & thuis Gratis sneakers én Tom Waes in haar douche: we zijn allemaal jaloers...

Gratis sneakers én Tom Waes in haar douche: we zijn allemaal jaloers op Evrithiki uit ‘Sorry voor alles’

VRT
Het idee dat je een maand lang gevolgd bent en elke slonzige outfit en bad hair day op camera vastgelegd werd, is op z'n zachtst gezegd angstaanjagend. Maar als we in ruil daarvoor een jaar gratis sneakers, de hoofdrol in een videoclip, Tom Waes in onze douche en véél zotte prijzen zouden krijgen, zoals het vierde 'Sorry voor alles'-slachtoffer Evrithiki (27), zouden we dat wel oké vinden.

Ruzie met Kobe, een douche met Tom en dansen met De Romeo's

Adriaan Van den Hoof trommelde heel wat BV-vriendjes op om z'n vierde slachtoffer, Lokerse leerkracht Evrithiki, in de maling te nemen. Zo presenteerde Kobe Ilsen een fake quizje op straat waarin Evrithiki zogezegd een jaar lang sneakers kon winnen, maar hij had bijna een proces aan z'n been wanneer hij haar onterecht deed verliezen. De vastberaden Evrithiki bewees zo wél dat ze voet bij stuk houdt wanneer ze weet dat ze gelijk heeft – zoals ze daarvoor had beweerd – en won alsnog haar sneakers, maar dan in de studio. Score!

Sorry voor alles

Tom Waes toonde ook z'n gezicht – een veel meer – in de vierde aflevering. Hij ging rustig een doucheke pakken bij Evrithiki en haar vriendin Dunya thuis, terwijl het koppel beneden in de keuken zat. Toffe televisie voor ons, puntjes voor Evrithiki.

Sorry voor alles

Er zat ook een echte primeur in de aflevering. De Romeo's namen in samenwerking met 'Sorry voor alles' hun nieuwe videoclip op, waarin Evrithiki onbewust de hoofdrol speelt. En jawel, dat zou ook echt de clip zijn die Davy, Gunther en Chris zullen gebruiken voor de promotie van hun single 'Cabrio'. Al zijn we niet honderd procent zeker dat Evrithiki echt blij was met die 'prijs'.

Volledige prijzenpot

De half-Griekse Evrithiki heeft alleszins heel goed opgelet tijdens haar maand, want ze haalde de volledige gepersonaliseerde prijzenpot binnen. Naast 12 paar gratis sneakers (één per maand, een jaar lang) kreeg ze veel chips, een smartphone, een weekendje weg, een nieuwe slaapkamer en een cocktailfeestje voor haar vrienden. Een mens zou bijna gaan hopen ook bespied te worden, nietwaar?

Lees ook:

Twitter is weer in de ban van 'Sorry voor alles' en dan vooral van Tobias

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.