Home Uit & thuis Twitter is weer in de ban van ‘Sorry voor alles’ en dan...

Twitter is weer in de ban van ‘Sorry voor alles’ en dan vooral van Tobias

En ook wel van die dikke dt-fout...

Twitter: @HertStef
Tijdens de eerste aflevering van 'Sorry voor alles' vorige week, was de bijhorende hashtag  #sorryvooralles onmiddellijk de nummer één trending topic op Twitter. Dat programma moeten we eens checken, dachten wij, en we hebben er allerminst spijt van. Als is het maar omdat we zonet een heerlijk uurtje lang naar knappe Tobias – en af en toe zelfs zijn geweldige body – hebben kunnen staren.

En we waren niet de enigen die naargelang de aflevering vorderde steeds verliefder werden op de knappe leerkracht. En steeds jaloerser op z'n mooie vriendin. Op Twitter regende het liefdesverklaringen aan het adres van de gefopte Tobias.

Danira Boukhriss solliciteerde stiekem zelfs naar een plaatsje in het 'Sorry voor alles'-team, als dat betekent dat je hotties als Tobias mag stalken.

En dan was er dat moment waarop de mond van elke Vlaamse grammar nazi openviel door een degoutante dt-fout in de ondertiteling. Gelukkig werd ons geloof in de mensheid – en in de VRT – snel hersteld wanneer bleek dat het  om een bewuste blunder ging. Maar niet voordat half Twitter z'n gal had gespuid, uiteraard.

Dé gedachte die iedereen – of op z'n minst elke vrouw – heeft tijdens het programma: wat als jij plots onverwacht in zo'n televisiestudio zou staan en een lelijke outfit aanhebt? Of een bad hair day hebt? Of gewoon supermottig bent?! STRESS.

De volgende standaardgedachte: kan ik één van de kandidaten zijn? Waarop je begint na te denken of er jou vreemde dingen zijn overkomen in de laatste maanden. Paranoia: check!

O ja, als je leuke behind the scenes-weetjes wil lezen, moet je @Kamielus volgen op Twitter (of gewoon het account van Eén, want dat neemt hij over tijdens de aflevering). Kamiel De Bruyne is de held die het concept van 'Sorry voor alles' bedacht. Merci, Kamiel!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.