https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...

Netflix deelde de trailer en releasedatum voor de derde 'To All The Boys'-film.

TRAILER: staat Lara Jean en Peter een latrelatie te wachten in ‘Always and Forever’?

Nadat Netflix ons gisteren teasede met een heus filmoverzicht voor 2021 – waarin we ook een fragment zien van ‘To All The Boys’ en ‘The Kissing Booth’ – verrast de streamingdienst ons nu met nog iets leuks: een trailer én releasedatum voor ‘To All The Boys 3: Always and Forever’!


Goed nieuws en slecht nieuws, ‘To All The Boys‘-fans! De derde film komt héél binnenkort naar Netflix, maar het is meteen ook het laatste deel. Uit de officiële trailer leren we nu dat Lara Jean Covey en Peter Kavinsky ook in deze verfilming nog maar eens een obstakel moeten overwinnen.

De synopsis klinkt als volgt: ‘Terwijl Lara Jean Covey zich voorbereidt op het einde van de middelbare school en het begin van haar volwassen leven, zorgen een aantal levensveranderende reizen ervoor dat ze opnieuw gaat nadenken over de toekomst met haar familie, vrienden en Peter. ‘ Opnieuw zien we Lana Condor en Noah Centineo in de hoofdrollen van Lara Jean en Peter. Ook Janel Parrish, Anna Cathcart, Ross Butler, Madeleine Arthur, Sarayu Blue en John Corbett zijn weer van de partij.

Stanford


In de tweede film zagen we dat niets – of beter gezegd niemand – tussen Lara Jean en Peter kon komen, zelfs niet de knappe John Ambrose. Toch wil dat niet zeggen dat ze always and forever samenblijven. Volgend jaar gaat het koppel naar de universiteit. Terwijl ze hadden besloten om beiden naar Stanford te gaan, en dus nooit meer afscheid moeten nemen na een gezellig avondje op de bank, lijkt Lara Jean toch te twijfelen of het de juiste keuze is. Zeker na een tripje naar New York City. Klinkt die verhaallijn je bekend in de oren? Dat kan, want dat is ook het dilemma dat Elle Evans heeft in de derde en laatste ‘The Kissing Booth’-film.

Toch ligt het voor Lara Jean nog net iets moeilijker… Als we het einde van de trailer – en de teleurstelling die op Peters gezicht staat af te lezen – mogen geloven, wordt ze zelfs niet aanvaard tot dezelfde school als haar lief. Wil dat zeggen dat het koppel een latrelatie zoals Elle en Noah moet beginnen? Of zal Peter meegaan naar de school die Lara Jean uiteindelijk kiest? Of is de derde film meteen ook het einde voor het schattige koppel? Of willen de makers ons gewoon misleiden?

We ontdekken het op 12 februari, want vanaf dan staat ‘To All The Boys: Always and Forever’ op Netflix. Alweer net op tijd voor Galentine’s én Valentine’s Day dus! Wij trommelen ons knuffelcontact alvast op voor een gezellige filmavond waarbij een stevig potje huilen vast niet zal ontbreken.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten