Home Lifestyle Film ZIEN: Netflix teaset met veelbelovende vooruitblik op filmaanbod van 2021

ZIEN: Netflix teaset met veelbelovende vooruitblik op filmaanbod van 2021

Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Melissa McCarthy: ze zijn dit jaar allemaal te zien in een Netflixfilm.

© Netflix

Elke week van 2021 verschijnt er minstens één nieuwe Netflixfilm op de streamingdienst. In een teaservideo die barst van de filmsterren krijgen we een vooruitblik op wat er de komende maanden aankomt.

Netflix staat vooral bekend om z’n steengoede series en minder om zijn films, maar de streamingdienst doet er de laatste jaren alles aan om daar iets aan te veranderen. Vorig jaar zagen we al een heleboel grote acteurs – denk aan Meryl Streep en George Clooney – opdraven in Netflixfilms, dit jaar zal dat niet anders zijn. In een video die Netflix net releaste, zien we onder anderen Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Ryan Reynolds, Jennifer Garner, Melissa McCarthy, Olivia Sepncer en Liam Hemsworth verschijnen.

Veelbelovende vooruitblik

Netflix geeft enkele titels mee die we in 2021 mogen verwachten. ‘Thunder Force’ is een superheldenfilm met Melissa McCarthy en Olivia Spencer, ‘Don’t Look Up’ een rampenfilm met J.Law en Leo en ‘Yes Day’ een komische familiefilm met Jennifer Garner. Halle Berry regisseerde haar eerste film voor Netflix, ‘Bruised’, over een vrouwelijke bokser. En erg belangrijk voor diegenen onder ons die vanbinnen nog een tienermeisje zijn (hé, dat is helemaal oké): zowel ‘To All The Boys’ als ‘The Kissing Booth’ krijgen dit jaar een derde én laatste film. En dan hebben we nog geen vierde van de aangekondigde titels opgenoemd!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: