Home Lifestyle Film Binnenkort dubbel zoveel series en films op Disney+ dankzij toevoeging Star

Binnenkort dubbel zoveel series en films op Disney+ dankzij toevoeging Star

Op 23 februari verschijnen onder meer 'Desperate Housewives', 'Grey's Anatomy' en 'Scandal' op de streamingdienst.

© Disney

Disney+ voegt volgende maand een zesde merk toe aan zijn aanbod. En niet het minste. De toevoeging van Star zal voor een verdubbeling van het aantal films en series op de streamingdienst zorgen. Onder meer ‘Grey’s Anatomy’ en ‘Prison Break’ zijn vanaf 23 februari op Disney+ te zien.

In september 2020 lanceerde Disney+ in ons land met content van vijf merken: Disney, Pixar, National Geographic, Star Wars en Marvel. Op dinsdag 23 februari komt Star erbij. Star is een verzamelnaam voor Disneys creatieve studio’s, zoals Disney Television Studios, FX, 20th Century Studios en 20th Television.

Belangrijker om te weten zijn de series en films die onder die namen vallen. Disney geeft er al enkele prijs. Shonda Rhimes is vanaf februari goed vertegenwoordigd op de streamingdienst, want haar populaire series ‘Grey’s Anatomy’ en ‘Scandal’ zullen er ook te vinden zijn. Ook ‘Glee’, ‘Desperate Housewives’, ‘Modern Family’, ‘Ugly Betty’, ‘Prison Break’ en ’24’ zullen erbij zijn. Titels die nog niet bevestigd werden door Disney maar wél te zien zijn in de teaser op Instagram, zijn onder meer ‘Lost’, ‘How I Met Your Mother’ en ‘Family Guy’. Op het filmfront voegt Disney+ al zeker ‘Pretty Woman’, ‘Deadpool’ en ‘Die Hard 4.0’ toe.

Abonnees die Disney+ vooral voor hun kinderen gebruiken, kunnen vanaf februari dus ook genieten van meer volwassen content. Dat kan op een veilige manier, want de streamingdienst voorziet de mogelijkheid om een toegangscode in te stellen voor profielen met minder kindvriendelijke series en films.

Lees ook: