Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO

Wij zitten nu al op het puntje van onze stoel! 😱

ZIEN: de trailer van ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ laat ons kennismaken met vijf tienermeisjes én hun sinistere stalker

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Vorige maand werden de eerste beelden van de ‘Pretty Little Liars’-spin-off gelost, en HBO doet daar met de trailer nu nog een schepje bovenop. Aan wat je je binnenkort kan verwachten? Een nieuwe ‘PLL’-generatie die nóg mysterieuzer, duisterder en onbevreesder is dan die die we al kennen.

Van ‘Riverdale’ en ‘Locke & Key’ over ‘The Umbrella Academy’ tot ‘Shadowhunters’: er wordt een duidelijke trend gezet door de huidige jongerenseries. Hoe duisterder, hoe beter, lijkt het nieuwe motto. De makers van ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ (lees: waaronder ‘Riverdale’-schrijver Roberto Aguirre-Sacasa) springen met de spin-off maar wat graag op die kar. Ze beloofden eerder al dat we ons aan sinistere en mysterieuze personages mogen verwachten, iets wat de trailer nu duidelijk bevestigt.

Van een tienermoeder tot een ballerina

In de reeks wordt een groep tienermeisjes geviseerd door een onbekende aanvaller en moeten ze boeten voor de zondes die hun ouders twee decennia geleden hebben begaan. Twintig jaar geleden scheurde een reeks tragische gebeurtenissen de arbeidersstad Millwood namelijk bijna uit elkaar. ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ ligt vrij ver van het origineel en speelt zich ook niet meer in Rosewood af, maar is wel nog steeds gebaseerd op de boekenreeks van Sara Shepard én speelt zich af in hetzelfde universum.

In de trailer maken we al iets beter kennis met Imogen, Tabby, Minnie, Faran en Noa, de vijf meisjes die vanwege het verleden van hun ouders duidelijk in gevaar zijn. De ballerina, tienermoeder, regisseur in spe, geek en hardloopster hebben één ding gemeen: ze worden geviseerd door een zeker A. ‘Eén geliquideerd, nog vijf te gaan‘, staat er in een berichtje te lezen dat ze allemaal ontvangen. De meisjes worden constant opgejaagd door het duistere figuur, en ontdekken beetje bij beetje waarom ze achtervolgd worden. Wij zitten nu al op het puntje van onze stoel!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

‘Prettly Little Liars: Orginal Sin’ is vanaf 29 juli te zien op Streamz. Dan verschijnen er meteen drie afleveringen. Op 5 augustus volgen nog eens twee afleveringen en de laatste drie afleveringen verschijnen op 19 augustus.

Meer om naar uit te kijken:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '