Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© HBO Max

En nog meer goed nieuws: de serie zal ook bij ons te zien zijn!

HBO lost duistere teaser én releasedatum van de ‘Pretty Little Liars’-spin-off

Jolien Meremans
Jolien Meremans Webjournalist

Er is een nieuwe ‘Pretty Little Liars’-generatie in aantocht! HBO Max deelde de allereerste teaser van de langverwachte spin-off ‘Pretty Little Liars: Original Sin’ én verklapte de releasedatum van de reeks. Het beste nieuws? Ze zal ook bij ons te zien zijn!

‘Pretty Little Liars’ kreeg eerder al twee spin-offs, ‘The Perfectionists’ en ‘Ravenswood’, en binnenkort verschijnt er een derde op HBO Max: ‘Pretty Little Liars: Original Sin’. Schrijver Roberto Aguirre-Sacasa, die ook ‘Riverdale’ maakte, beloofde eerder al dat het een vrij duistere serie zal worden.

Een onbekende aanvaller

HBO deelde zopas de eerste teaser, en die bevestigt dat nog maar eens. Daarin zien we hoe een sinister iemand het gemunt heeft op een aantal leerlingen. Waarom is nog niet helemaal duidelijk, maar de synopsis licht wel al een tipje van de sluier op: ‘Twintig jaar geleden scheurde een reeks tragische gebeurtenissen de arbeidersstad Millwood bijna uit elkaar. Nu wordt een groep tienermeisjes geviseerd door een onbekende aanvaller en moeten ze boeten voor de zondes die hun ouders twee decennia geleden hebben begaan.’

De teaser eindigt met een herkenbare zin uit het originele themalied: ‘cause two can keep a secret if one of them is dead.‘ Afgezien daarvan zal de nieuwe spin-off vrij ver van het origineel liggen. Zo speelt de reeks zich niet meer af in Rosewood en is ze een pak enger. Máár het zou wel goed kunnen dat OG’s als Shay Mitchell en Lucy Hale toch nog in de 10-delige serie opduiken, want die speelt zich wel af in hetzelfde universum. ‘Never say never‘, zei Bailee Madison, een van de nieuwe hoofdrolspelers, daarover in E! News.

bailee madison
Bailee Madison in ‘Pretty Little Liars: Original Sin’. © HBO Max

Naast Bailee Madison, die de hoofdrol speelt in de Netflixfilm ‘A Week Away’, behoren ook Chandler Kinney (‘Lethal Weapon’), Zaria (‘Black-ish’), Malia Pyles (‘Baskets’), en Maia Reficco (‘Strangers’) tot de nieuwe pretty little liars. Ook Mallory Bechtel, Sharon Leal, Elena Goode, Lea Salonga, Eric Johnson, en Alex Aiono spelen een rol in de reeks.

‘Prettly Little Liars: Orginal Sin’ is vanaf 29 juli te zien op Streamz. Dan verschijnen er meteen drie afleveringen. Op 5 augustus volgen nog eens twee afleveringen en de laatste drie afleveringen verschijnen op 19 augustus.

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '