Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Prime Video

Fietsende kinderen, bovennatuurlijke zaken...

TRAILER: fan van ‘Stranger Things’? Dan wordt ‘Paper Girls’ jouw nieuwe obsessie

Ysaline Pollet
Ysaline Pollet Webjournalist

Het vierde seizoen van ‘Stranger Things’ staat sinds afgelopen vrijdag volledig op Netflix. Nog één seizoen en het zit er voorgoed op. Maar niet getreurd, want Prime Video komt met een nieuwe reeks die misschien weleens je nieuwe obsessie wordt.

Fietsende kinderen, bovennatuurlijke zaken... Het is geen ‘Stranger Things’, maar de nieuwe reeks ‘Paper Girls’ heeft wel enkele dingen weg van de populaire Netflixserie. Prime Video deelde een officiële trailer voor de serie en die belooft al heel wat goeds.

Van 1988 naar 2019

In ‘Paper Girls’ komen vier krantenmeisjes uit 1988 tijdens hun ronde terecht in een gevecht tussen tijdreizigers waardoor ze naar de toekomst, 2019 om precies te zijn, gestuurd worden. Ze komen oog in oog te staan met hun toekomstige zelf en zien dat hun toekomst er heel anders uitziet dan ze hadden gedacht. Terwijl ze opgejaagd worden door een militante factie van tijdreizigers moeten ze erachter komen hoe ze terug thuis geraken.

‘Paper Girls’ is gebaseerd op de bestverkochte graphic novels geschreven door Brian K. Vaughan en geïllustreerd door Cliff Chiang. We zien onder anderen Ali Wong als de volwassen versie van het personage Erin. De Prime Video-original is vanaf 29 juli te streamen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '