Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© pixar

Verwacht je maar aan heel wat eenhoorns, zeemeerminnen, elfen, draakjes en centauren.

ZIEN: gekke teaser van allernieuwste Pixarfilm ‘Onward’

Herlinde Matthys
Herlinde Matthys Webjournalist

Iedereen kan wel een beetje magie gebruiken in haar leven, en bij Pixar zorgen ze daar met veel plezier voor met hun allernieuwste animatiefilm ‘Onward’.


We zijn nooit te oud om te genieten van een prachtige animatiefilm, met of zonder de kinderen. Bij Pixar staan ze bekend om hun pareltjes en ze losten nu de teaser trailer van hun allernieuwste creatie ‘Onward’. In de film gaan twee elfenbroers Ian en Barley op avontuur om te kijken of er nog een beetje magie is overgebleven in onze moderne wereld. Vliegende eenhoorns maakten immers plaats voor vliegtuigen, en zeemeerminnen trokken weg uit de vervuilde waterplassen.

Chris Pratt, die je ongetwijfeld kent van ‘Jurassic World’ verleent zijn stem aan Barley Lightfoot en Tom Holland, bekend van ‘Spider-Man’, spreekt de dialogen in van Ian Lightfoot.

Maart 2020


‘Onward’ wordt geregisseerd door Dan Scanlon die verantwoordelijk was voor de topper ‘Monsters University’. We moeten helaas wel nog even wachten op de film, want hij komt pas begin maart volgend jaar in de bioscoop. In tussentijd kan je genieten van deze gekke teaser:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te latenLees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '