Home Lifestyle Film ZIEN: Disney en Pixar trakteren ons op tweede trailer van ‘Toy Story...

ZIEN: Disney en Pixar trakteren ons op tweede trailer van ‘Toy Story 4’

Humor, een vleugje romance en véél vriendschap.

‘Toy Story 4’ verschijnt pas op 26 juni in de cinema, maar Disney en Pixar maken het wachten een beetje draaglijker door een tweede trailer te lossen.

Bonnie, de nieuwe eigenares van Woody, Buzz Lightyear en co., gaat samen met haar ouders op roadtrip met de mobilhome. Tijdens die reis ‘verliest’ ze haar nieuwe favoriete speeltje Forky. Eigenlijk ontsnapt het kleine gedrocht omdat hij – om het in zijn eigen woorden te zeggen – ‘gemaakt is voor soep, salades of chili, maar niet om mee te spelen’. De plichtbewuste Woody maakt er natuurlijk zijn persoonlijke missie van om het speelgoed terug te halen en Bonnie zo opnieuw gelukkig te maken.

Twijfel

Tijdens hun poging om terug te raken naar het meisje, botsen de figuren op een heel nieuwe speelgoedwereld. De twijfel slaat bij Woody plots toe: wil hij wel terugkeren naar zijn oude thuis? Kiest hij liever voor deze spannende wending in zijn leven?

‘Toy Story 4’ zit vol humor, een vleugje romance, zelfs een beetje horror en natuurlijk véél vriendschap. De film komt op 26 juni in de bioscoop. In afwachting daarvan kan je de gekke bende van plastic en pluchen vrienden aan het werk zien in deze tweede officiële trailer.


Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.