Home Lifestyle Film Woody en co zijn terug van weggeweest: Pixar deelt eerste ‘Toy Story...

Woody en co zijn terug van weggeweest: Pixar deelt eerste ‘Toy Story 4’-teaser

Het belooft weer hilarisch te worden!

Toy Story 4
© Pixar

Volgende zomer keren Woody en zijn vrienden, maar liefst 24 jaar (!) na het origineel, terug naar de bioscoop. En afgaande op de eerste, zojuist online gegooide teaser wordt dat gezellig, chaotisch en bovenal weer heel erg grappig!

Het is alweer bijna tien jaar geleden dat Woody, Buzz Lightyear en de rest van Andy’s speelgoed in de bioscoop te zien waren in ‘Toy Story 3’. Dat was niet alleen verrassend sterk vervolg, maar ook nog eens een verrassend duistere Pixar-film. Ging het voor jou net wat te ver? Afgaande op de gloednieuwe teaser die vandaag online verscheen gaat het er in ‘Toy Story 4‘ een stuk gezelliger aan toe. Alhoewel…

Forky de plastic vork

In de trailer dansen alle bekende ‘Toy Story‘-personages, die voor het eerst leerden kennen in 1995, zij aan zij op de dromerige hippieklanken van Judy Collins’ ‘Both Sides Now’. Maar één onbekend personage, genaamd Forky, strooit roet in het eten. Meer nog: de plastic vork speelt een grotere rol in de film dan je misschien zou denken. Het stuk mislukte speelgoed is in dit vervolg namelijk de aanjager voor een nieuwe avontuurlijke roadtrip van Woody en zijn vrienden. Hoe het ook zij, wij pakken onze zakdoekjes er alvast bij!

‘Toy Story 4’ draait vanaf juni 2019 in de bioscopen.
Tekst: Justine Wouterson

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.